Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Despre cum se poate deştepta presa cu bani europeni. Ceva foarte indicat

ro

06 Sep, 2011 14:03 1282 Marime text

La începutul anului 2009, atunci când criza începea să-şi arate colţii, discutam cu colegii din presă despre posibile soluţii financiare pentru acest domeniu, atât de sensibil şi din punct de vedere economic, dar şi profesional: o presă săracă este o presă vulnerabilă, predispusă la compromis.

Dan Tăpălagă, unul dintre şefii de la Hotnews.ro, şi Dan Turturică, redactorul şef de la România Liberă, dar şi Cornel Nistorescu, director la Cotidianul, au fost de acord că fondurile europene pot fi o soluţie pentru a păstra pe piaţă presa românească, fiecare dintre ei arătând preocupare pentru viitorul presei pe timp de criză.

Dan Tăpălagă era singurul atunci care avea idee despre preocupările în acest sens, pentru că erau câţiva colegi ai săi din firmă care gândeau la un asemenea proiect cu finanţare europeană, legat de înnoirea echipamentelor IT, dar soluţii de finanţare sigur existau pe mai multe axe, presa trebuind doar să fie informată şi temeinică în a scrie proiecte.

Continuarea pe http://gazetino.wordpress.com/2011/09/05/despre-cum-se-poate-destepta-presa-cu-bani-europeni-ceva-foarte-indicat/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii