Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a finalizat extinderea Primăriei Adamclisi

ro

22 Jul, 2011 00:38 3143 Marime text
Adamclisi_Burcea_Anton.jpgLucrările de extindere şi modernizare a Primăriei Adamclisi începute de pe vremea fostului edil Emilian Burcea, decedat anul trecut, au fost finalizate zilele trecute, când a fost semnat procesul verbal de recepţie.

Administraţia locală din Adamclisi este mulţumită că, într-un final, şi comuna are o primărie modernă, unde angajaţii îşi pot desfăşura activitatea în condiţii civilizate. „Săptămâna trecută, au fost terminate lucrările. Sediul este unul la standarde înalte, totul este nou, s-au schimbat mobilierul şi uşile, s-a montat instalaţie de climatizare. În plus, a fost finalizată şi lucrarea la acoperiş", a precizat primarul Anton Burcea. Şi problema cu care se confruntau angajaţii primăriei, dar nu numai ei, legată de toaleta aflată în exteriorul incintei, a fost rezolvată. În interiorul primăriei, au fost construite grupuri sanitare la standarde occidentale.

Adamclisi_primaria.jpgÎn plus, administraţia locală se mai ocupă zilele acestea de lucrările de refacere a celei mai importante cişmele din localitate, din cele şase existente. Se curăţă bazinele, se renovează exteriorul şi interiorul lor, se schimbă conducta care pleacă de la izvor şi ajunge la cişmea, care este din ceramică şi este deteriorată.

Pentru locuitorii comunei care au animale, primarul are în plan predarea unor suprafeţe de păşune în funcţie de numărul de animale pe care sătenii le deţin. „Se vor da până la maximum 50 de hectare", a spus primarul. La acest moment se lucrează la punerea în posesie a ultimelor suprafeţe de teren potrivit legii 247/2005. „Noi avem 200 de hectare disponibile şi avem cereri de 2.800 de hectare. Cei mai mulţi vor trebui să opteze pentru despăgubiri", a mai adăugat edilul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii