Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial După un referendum ratat, urmează divorţul USL...

ro

10 Aug, 2012 02:20 4517 Marime text
editorial dupa un referendum ratat urmeaza divortul usl 27889 377166
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ana24 13 Aug, 2012 14:03 In conformitate cu ceea ce oamenii au cerut in ianuarie 2012 in strada, in frig si in teroare, USL a daramat guvernele Boc si Ungureanu, a luat masuri pentru marirea pensiilor si a salariilor si l-a adus pe Traian Basescu in fata romanilor. Romanii au votat DA pe 29 iulie aratand astfel ca rolul USL a fost acela de a-i reprezenta pe romanii mintiti, umiliti si jigniti de un personaj care nu mai are ce cauta in spatiul public romanesc. Daca USL se desparte maine, putem spune ca si-a dus la capat toate obiectivele. Multumesc, Crin Antonescu!
  • mariejeanne 13 Aug, 2012 10:37 Mini-recensamantul ar fi fost fraudat la fel ca si referendumul, asta stim cu totii. Din moment ce basescu se afla mai presus decat orice autoritate a statului, nu poate fi inlaturat prin mijloace civilizate, iar posibilitatea unei demisii din spiritul sau civic sau onoarea personala este total exclusa! In rest, cine afirma ca 8 milioane de roamni nu reprezinta o majoritatea si referendumul trebuie invalidat si cine afirma ca o alianta care sustine interesul si dorinta poporului nu trebuie luat in considerare, la fel cum nici persoana in cauza nu ia in considerare decat interesul propriu!
  • anamaria205 13 Aug, 2012 10:23 Poporul roman s-a saturat de acest razboi politic. Pe zi ce trece, economia Romaniei sta tot mai prost, e pe punctul de a se arunca intr-o prapastie din care nu sunt sigura daca ne vom reveni curand.Pentru a stopa toate aceste lucruri, Basescu ar trebui sa-si dea demisia, ca noi sa putem avea o viata mai buna, pt ca meritam!