Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro SURSE Victor Ponta are nevoie de o nouă operație

ro

24 Jul, 2015 07:25 1742 Marime text
Victor Ponta a confirmat că are nevoie de o nouă operație și că Gabriel Oprea va reveni în funcția de premier interimar. ”Voi face o nouă operație, una mai simplă, de data asta. O să lipsesc doar câteva zile, iar Gabriel Oprea o să-mi țină locul. Trebuie rezolvat la menisc ce nu s-a făcut la precedenta operație.”, a spus premierul la România TV, potrivit ştiripesurse.ro
Premierul Victor Ponta a descoperit, in urma controlului medical efectuat in Turcia, ca are probleme in urma operatiei, care necesita o noua interventie la menisc, au declarat surse din PSD.
Potrivit acestora, Ponta ar fi decis sa plece in concediu trei saptamani, urmand ca la intoarcere sa efectueze o noua interventie chirurgicala la genunchi. Sursele citate au mai declarat ca Gabriel Oprea ar putea fi desemnat din nou premier interimar, pe durata spitalizarii lui Ponta.
Nu este clar daca dupa aceasta noua internare la clinica din Turcia, Victor Ponta va decide sa continue in functia de premier sau va demisona, invocand complicarea situatiei sale medicale. Inlocuirea sa devine insa posibila la inceputul lunii septembrie, cand Parlamentul revine din vacanta.

Premierul Victor Ponta a plecat, luni, pentru un nou control medical in Turcia, dupa interventia chirugicala suferita la genunchi.

Victor Ponta s-a operat in Turcia, la Istanbul, pe 15 iunie. Premierul s-a operat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, cel mai mare centru medical privat din Turcia. Ponta a revenit in tara pe 8 iulie, iar pe 12 iulie, duminica seara, el si-a anuntat retragerea de la sefia PSD.
Integral pe ştiripesurse.ro
Sursa: ştiripesurse.ro
Sursa foto: ştirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii