Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:39 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro Gabriel Oprea flutură steagul alb și îi transmite un mesaj lui Marian Vanghelie

ro

14 Mar, 2015 17:22 749 Marime text
Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a ținut să precizeze că are un loc pregătit la el în celulă pentru Victor Ponta și Gabriel Oprea. Ministrul de Interne susține că el nu a făcut nimic ilegal niciodată și susține că nu are dușmănii politice, nici măcar cu Marian Vanghelie, informează stiripesurse.ro.

„Aș vrea să verificați în timp dacă Gabriel Oprea, vreodată, poate am fost și eu supărat... am căutat să-mi duc proiectul politic, UNPR, de stabilitate națională, (...) am căutat să nu jignim pe nimeni și am căutat să respect legea. De regulă, în toată activitatea mea politică, și am fost și în vreo șase guverne, numele meu nu a fost legat de vreun scandal. De ce? Pentru că am căutat să respect legea, sunt jurist, sunt militar și acest lucru vreau să-l insuflu și aici, tinerilor, să respecte legea. Eu nu am pomenit, niciodată, nici un nume (...) Nu cred în dușmănii politice, eu cred, eventual, într-o competiție politică, iar, în problema de justiție, niciodată nu ne exprimăm. Justiția o întărim, o sprijinim și căutăm ca toți să respectăm legea", a declarat Gabriel Oprea, potrivit stiripesurse.ro.

Solicitat să comenteze declarația Oanei Mizil, din ziua reținerii lui Vanghelie, "Victore, Victore...", acesta a spus:

„Poate am mai avut și eu unele ieșiri, dar am căutat să nu spun nimic de nici un om politic, lucru care se poate verifica. De ce? Pentru că mă interesează proiectul meu politic. Te mai cerți cu nevasta acasă, cu colegi din partid sau din politică, dar mi-am gestionat voința să merg mai departe în proiectul meu, să nu pronunț nume, să nu intru în dușmănii politice sau în competiții politice. Și cred că mi-a prins bine și cred că, de aceea, UNPR este căutat. Viața politică este spumoasă și dumneavoastră din mass-media doriți cât mai multe evenimente și este corect să fie așa. Sunteți o putere în stat", a spus Oprea.


Sursa: stiripesurse.ro 
Sursa foto: cotidianul.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii