Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Fost consilier prezindențial, profesorul Ștefan Deaconu, e noul presedinte al arbitrajului CCIR

ro

15 Sep, 2015 17:35 1924 Marime text
Profesorul Ștefan Deaconu este noul președinte al Colegiului Curții de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), fiind ales marți cu unanimitate de voturi de colegiul de conducere al CCIR, potrivit ştiripesurse.ro.

Ștefan Deaconu se bucură de o largă recunoștere în rândul comunității academice, fiind îndrumător de doctorat în științe juridice și membru în Consiliul Facultății de Drept a Universității București, se arată într-un comunicat al CCIR.

Avocat în cadrul Baroului București, Ștefan Deaconu are, de asemenea, o solidă experiență în sectorul public ca Director în Senatul României (2004-2005) și consilier prezidențial, șef al Departamentului Constituțional Legislativ al Administrației Prezidențiale (2005-2012).

“Camera de Comerț și Industrie a României consideră desemnarea domnului Ștefan Deaconu drept un pas important în consolidarea Curții de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă CCIR.

Alegerea domnului Ștefan Deaconu reprezintă un semnal către comunitatea de afaceri și cea juridică pentru a considera arbitrajul drept o soluție mai rapidă și mai eficientă pentru rezolvarea disputelor comerciale decât calea instanțelor judecătorești”, se mai arată în comunicatul menționat.

Integral pe stiripesurse.ro
Sursa text : stiripesurse.ro
Sursa foto: video.juridice.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii