Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Cumnatul lui Victor Ponta, rupt cu bătaia și jefuit în arest

ro

04 Mar, 2015 16:21 2006 Marime text
Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herțanu, ar fi fost bătut în arestul poliției de la Câmpina, acolo unde este reținut pentru 29 de zile, informează stiripesurse.ro.

Cumnatul lui Ponta a fost bătut de un interlop din comuna Floreşti, Prahova. Conform aceloraşi surse, conflictul ar fi fost aplanat de colegii de celulă care, cunoscându-l „de la televizor”, l-ar fi bătut crâncen pe agresor, informează presa locala, citată de stiripesurse.ro.

Ionuţ Pietraru, zis Ionuţ al lu’ Miţa este un tânăr în vârstă de aproximativ 30 de ani din comuna Floreşti, Prahova, cunoscut în zonă ca „urmaş” al interlopului Aurică “Pumn de Fier”, cunoscut în penitenciarele din România ca fiind un individ deosebit de agresiv. Ajuns în arestul IPJ Prahova de la Câmpina ca urmare a suspiciunii de furt al unor cabluri de cupru de la microhidrocentralele de pe râul Prahova, Ionuţ s-ar fi impus în scurt timp ca „şef de cameră”.

Conform surselor stiripesurse.ro, Ionuţ Pietraru, zis Ionuţ al lu’ Miţa nu avea nici cea mai vagă idee despre cine, Iulian Herţanu în momentul în care acesta a fost adus în „camera sa”. Văzând că Herţanu deţine bunuri considerate ca fiind „de lux” în arest: mâncare şi ţigări, acesta şi-ar fi „cerut partea” de şef de cameră. Şocat de refuz, Ionuţ l-ar fi lovit cu violenţă pe cumnatul premierului, producându-i răni în zona feţei.

În sprijinul lui Herţanu ar fi sărit ceilalţi colegi de celulă care ştiau cine este şi care l-ar fi lovit cu violenţă pe agresor. În urma conflictului, şi victima şi agresorul ar fi necesitat îngrijiri medicale. Iulian Herţanu, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi Ionuţ Pietraru, zis Ionuţ al lu’ Miţa la Spitalul Municipal Câmpina. Cazul nu a fost mediatizat de IPJ Prahova.


Sursa: stiripesurse.ro
Sursa foto: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii