Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Acuzație BOMBĂ. Monica Macovei a ajuns europarlamentar cu banii negri ai lui Dorin Cocoș

ro

02 Mar, 2015 16:23 2074 Marime text
Monica Macovei și-a lansat partidul propriu, M 10, după demisia din PDL. La adresa fostului ministru al Justiției au fost lansate mai multe acuzații, iar cea mai gravă e că ar fi ajuns europarlamentar cu ajutorul banilor negri pompați de Dorin Cocoș în PDL, informează stiripesurse.ro.

„DNA Macovei ne tine iar lectii de morala si integritate.

uita insa ca in campania din 2009 pentru europarlamentare nu a donat niciun leu la partid (http://lege5.ro/…/cuantumul-total-al-sumelor-provenite-din-…), prin urmare si-a facut campanie si si-a castigat locul de europarlamentar pe banii altuia, inclusiv pe banii negri pompati de Gabriel Sandu si Cocos, potrivit declaratiilor acestora date in dosar (http://www.digi24.ro/…/DNA+Mita+din+Microsoft+ajungea+in+co…; http://stiri.tvr.ro/dorin-cocos-s-a-autodenuntat-la-dna-am-…).

uita si faptul ca a tacut chitic in 2013-2014 pentru a fi validata pe lista de candidati (http://www.agerpres.ro/…/stolojan-boagiu-macovei-barbu-si-z…, selecta compania lui Zlotea, btw, recent trimis si el in judecata in legatura cu bani negri pompati in PDL...) de catre seful de partid, Videanu, urmarit penal de DIICOT inca din septembrie 2013, suficient de prieten cu sefa DIICOT incat sa obtina ridicarea pe sestache sechestrului.

o minima morala i-ar impune dnei Macovei sa renunte la functia actuala dobandita prin intermediul PDL si sa fie mai decenta in infierarea clasei politice de pe urma careia a profitat material si politic din plin, sau cel putin sa-si asume si domnia sa esecul acesteia.

dar nu, dna Macovei va continua sa incerce sa convinga lumea ca s-a nascut abia ieri din spuma marii.

pentru ca, nu-i asa, romani suntem, iar cand e rost de treburi rusinoase o rezolvam simplu: «spalata e ca noua».”, sunt acuzațiile făcute de avocata Elenina Nicuț, fondatoare a Mișcării Populare, dar care a demisionat în urmă cu un an din formațiune, notează stiripesurse.ro.


Sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii