Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Vom lupta până la ultima secundă!“ Meci de totul sau nimic pentru baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa astăzi, la Constanţa

ro

16 Apr, 2019 00:00 927 Marime text
Echipele feminine de baschet Phoenix Ştiinţa Constanţa şi Olimpia CSU Braşov se întâlnesc astăzi, în Sala Sporturilor din Constanţa, pentru al patrulea meci din disputa contând pentru sferturile Ligii Naţionale. Meciul începe la ora 18.00.
 
După trei confruntări, scorul este 2-1 în favoarea formaţiei de sub Tâmpa. Primele două partide au avut loc la Braşov, fiecare echipă câştigând câte una: 72-29 Phoenix Ştiinţa (0-1), 73-59 Olimpia CSU (1-1). Duelul s-a mutat apoi pe litoral, iar echipa din Braşov a câştigat din nou, 65-56. Astăzi se joacă al patrulea meci. Dacă Phoenix Ştiinţa se va impune, egalând la 2 la general, meciul decisiv (în sistemul 3 din 5) va avea loc la Braşov, pe 19 aprilie.
 
„Oboseala acumulată după un sezon încărcat începe să îşi spună cuvântul, însă atâta timp cât încă mai avem şanse la calificare vom lupta până în ultima secundă pentru un loc în semifinalele Ligii Naţionale la baschet feminin“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Baschetbalistele de la Phoenix Știinţa Constanţa au pierdut al treilea meci cu Olimpia CSU Braşov

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii