Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie şi cu Poli Unistil Iaşi HC Dobrogea Sud a câştigat toate cele 18 meciuri jucate în Divizia A

ro

14 Mar, 2016 00:00 1530 Marime text


Liderul detaşat al Diviziei A de handbal masculin, seria A, HC Dobrogea Sud Constanţa, a ajuns la a 18-a victorie în campionat, din 18 posibile. Sâmbătă, în etapa a 19-a a competiţiei, constănţenii au dispus pe teren propriu de Poli Unistil Iaşi, scor 42-31 (21-14), totalizând 54 de puncte în clasament.
 
Pentru echipa gazdă au marcat Bodnărescu - 7 goluri, Cutura - 7, Munteanu - 6, Rakcevic - 6, Săulescu - 5, Toma - 4, Angelovski - 4, Buricea, Todică și Vujadinovic - câte un gol. În partida următoare, HC Dobrogea Sud joacă în deplasare cu Ştiinţa Bacău.
 

„A fost un meci foarte bun al nostru, cu un adversar pe măsură. Ne-am antrenat bine şi s-a văzut rezultatul. Ni se oferă şansa de a juca, iar noi încercăm să demonstrăm că merităm locul în echipă. Muncim foarte mult. Avem mult de învăţat de la colegii mai experimentaţi. La Bacău, va fi un derby. Vom avea meci greu, să sperăm că ne vom impune şi acolo. E ultimul meci mai dificil din campionat, după care urmează Cupa României. Vom întâlni adversari foarte buni. Mi-aş îndeplini un vis foarte frumos prin cucerirea Cupei României. Nu speram la aşa ceva, să fiu la această echipă şi să învăţ de la cei mai buni“, a declarat Sergiu Todică.

 

„De fiecare dată, am oarecare emoţie când joc împotriva Iaşiului. Am fost junior acolo, dar nu am avut şansa de a evolua la echipa locală şi după juniorat. E ca o revanşă, vreau să demonstrez că puteam face faţă acolo. Mă bucur că am ajuns la 18 victorii. Sper să crească cât mai mult această cifră şi să nu înregistrăm nicio înfrângere. Nu cred că se punea problema câştigătoarei în acest meci, ca şi în celelalte. Dacă s-ar face o selecţionată din toate echipele de Divizia A, nu cred că ne-ar pune probleme. Meciul cu Bacău e puţin mai greu. În Cupa României, am avut şansa şi cu Vaslui de a ajunge în faze superioare, terminând pe locul patru. Ar fi un vis să cuceresc acum trofeul. Ar fi bine să picăm prima dată cu Steaua, că ar fi o echipă mai accesibilă“, a spus şi Alin Pleşca.

 
În această etapă, HC Farul Constanţa a avut liber, urmând ca în runda viitoare să joace pe terenul formaţiei HC Buzău 2012.  

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud - Daniel Ivan)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii