Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie în Suedia! HC Dobrogea Sud Constanța, pas mare spre accederea în grupele Cupei EHF

ro

17 Nov, 2018 20:15 1842 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a făcut un pas mare, în această seară, spre accederea în grupele Cupei EHF, după ce a câștigat prima șansă din turul trei preliminar, în deplasare cu formația suedeză HK Malmo.

Oaspeții s-au impus cu 23-22, revenind spectaculos în repriza secundă, după ce la pauză Malmo conducea cu 14-9.  

Pentru HC Dobrogea Sud au înscris Malinovic - 7 goluri, Nistor - 4, Nikolic - 4, Mocanu - 2, Crnoglavac - 2, Chikovani - 1, Kevic - 1, Vujovic - 1 și Cutura 1.

Un meci foarte greu, pe care l-am început ezitant, dar am reușit să egalăm și am pus stăpânire pe joc. Handbalul suedez este handbalul suedez, au o echipă foarte bună și, chiar dacă azi am câștigat, sunt convins că va fi un meci foarte disputat la Constanța. Nu suntem calificați încă. Aș spune că avem o șansă în plus, dar calificarea se va juca la Constanța!, a declarat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu, pentru site-ul oficial al clubului.

Manșa secundă se va juca duminică, 25 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Constanța.

Mulțumim galeriei (n.r. la Malmo au fost prezenți 20 de suporteri constănțeni), care ne-a susținut din primul până în ultimul minut. Mă bucur că noi, la rândul nostru, am putut să le facem o mare bucurie și celor din sală și constănțenilor, care ne-au urmărit cu sufletul la gură pe rețelele de socializare. Așteptăm returul de la Constanța, o sală arhiplină care să ne ajute să obținem calificarea în grupele EHF, a mai spus Ionuț Stănescu, potrivit sursei citate.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii