Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victoria Cumpăna, patru medalii la Naționale de lupte. Isabela Marin, campioană națională

ro

01 Dec, 2020 00:00 2325 Marime text
  • Campionatul Național de lupte rezervat cadeților s-a desfășurat la Constanța, participând peste 500 de sportivi.
 

Sportivii de la CS Victoria Cumpăna au avut din nou evoluții deosebite ncunnate de medaliilan Campionat Național. Este vorba de faza finală a întrecerii de lupte rezervate cadeților (sportivi de 15 - 17 ani), care s-a desfășuat la Constanța,cu participarea a peste 500 de sportivi.

De la clubul sportiv din comuna Cumpăna au urcat pe podium Isabela Marin - campioană națională la categoria 43 kg, Bianca Iancău și George Somandru - medaliați cu argint la categoriile 40 kg, respectiv 51 kg și Alina Tabet, care a cucerit medalia de bronz la categoria 73 kg.

„Sportivii legitimați în cadrul secției de lupte a clubului Victoria Cumpăna ne-au făcut o nouă bucurie. Așa cum ne-au obișnuit la fiecare competiție, să urce pe podium, și de această dată luptătorii pregătiți de profesorul Georges Papazu au demonstrat că sunt cei mai buni și că locul lor este pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Părinții campionilor alături de antrenor, doresc să mulțumescă pentru sprijin conducerii clubului CS Victoria Cumpăna, domnului Ion Răuță, Primăriei și Consiliului Local Cumpăna, reprezentate de către doamna primar Mariana Gâju, pentru sprijinul necondiționat adus la promovarea sportului cumpănean, se arată pe pagina de Facebook „Cumpăna News”.

„Felicitări, dragii noștri! Voi, toți tinerii campioni ai comunei Cumpăna sunteți mândria noastră și cei care duceți renumele localității pe cele mai înalte culmi!”, a declarat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)


Citește și:

Isabela Marin, de la CS Victoria Cumpăna, vicecampioană naţională la lupte (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii