Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victoria Cumpăna întâlneşte FC Farul Constanţa în Cupa României

ro

21 Aug, 2019 12:40 3347 Marime text
Meciurile din faza a treia naţională a Cupei României la fotbal, edişia 2019/2020, se vor disputa marţi, 27 august, şi miercuri, 28 august, iar în această etapă echipa de Liga a 4-a Victoria Cumpăna, câştigătoarei fazei judeţene a competiţiei, va întâlni formaţia de Liga a 2-a FC Farul!

Meciul se va juca la Cumpăna, pe stadionul din Complexul Sportiv Centenar 2018, în nocturnă (de la ora 20.00), miercuri, 28 august, sau joi, 29 august, aceasta în condițiile în care FC Farul are meci de campionat luni, 26 august, cu Petrolul Ploiești, la Constanța, de la ora 18.00.

În această etapă au intrat în competiţie cele 30 de câştigătoare ale fazei a doua, 13 echipe care au evoluat în ediţia precedentă a competiţiei Liga 3, 11 echipe din actuala ediţie a competiţiei Liga 2 Casa Pariurilor, urmând a se disputa un total de 27 de meciuri, într-o singură manşă, eliminatorie, se arată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.


În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor disputa prelungiri și, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

Dacă FC Farul intră în competiţie în această fază, Victoria Cumpăna, care este antrenată de fostul jucător al „marinarilor“ Vasilică Cristocea şi de Petru Bratanovici, a trecut deja de două tururi din faza naţională, învingând Axiopolis Cernavodă (Liga a 3-a) şi Pescăruşul Sarichioi (Liga a 4-a). Cristocea este antrenor-jucător la Victoria, formaţie pentru care evoluează şi un alt fost farist, Sorin Ţeican. 

Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii