Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasilică Cristocea, prezentat ca antrenor principal al echipei Victoria Cumpăna (galerie foto)

ro

26 Jan, 2018 09:25 5037 Marime text
În prima conferință de presă din 2018 a Clubului Sportiv Victoria Cumpăna a avut loc prezentarea noului antrenor principal al echipei de fotbal seniori, nimeni altul decât Vasilică Cristocea, unul dintre fotbaliștii legendari ai Ligii 1.

Primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, a declarat că este încrezătoare in viitorul fotbalului cumpănean si că echipa de fotbalul seniori poate reveni, după mulţi ani, acolo unde îi este locul.

Perspectiva de desfăşurare a unor antrenamente şi jocuri oficiale în cadrul viitoarei baze sportive ce se construieşte în comuna noastră l-a convins pe dl. Cristocea să aleagă comuna Cumpăna. Pornim optimişti, cu dorinţa de a face lucruri bune pentru sportul cumpănean, a declarat ec. Mariana Gâju.

Vasilică Cristocea a semnat un contract pe durată nedeterminată şi are ca obiectiv prioritar pentru acest sezon salvarea de la retrogradare.

Este o oportunitate mare pentru mine să încep cariera de antrenor acasă. Mi-a plăcut proiectul prezentat de dl. director Răuţă şi am acceptat fără să stau pe gânduri. Obiectivul meu este salvarea de la retrogradare şi, după aceea, uşor - uşor, să creăm o echipa bună şi un grup unit. Am capacitatea să formez un grup și să îi fac pe băieți să vină cu drag la antrenamente, a declarat noul tehnician al CS Victoria Cumpăna.

Echipa de seniori nu a avut rezultate onorante în ultimii ani şi, analizând această situaţie, am decis să luăm multiple măsuri. Astfel că, astăzi, avem onoarea să vă anunţăm că avem antrenor principal al echipei de seniori, un campion naţional, dl. Cristocea Vasilică. Împreună vom colabora şi vom încerca să convingem jucătorii să vină cu drag la antrenamente şi să facă fotbal de performanţă. Am încredere deplină în dl. Cristocea, iar obiectivele principale sunt salvarea de la retrogradare şi evaluarea şi formarea unei echipe competitive”, a declarat directorul CS Victoria Cumpăna, Ion Răuţă.

La rândul său, vicepreşedintele CS Victoria Cumpăna, Florin Neagu, a ţinut să îi transmită noului tehnician mult succes şi să îl asigure că va beneficia de tot sprijinul său.

Sursa foto: Facebook (Ştiri Cumpăna)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii