Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Clasare importantă. Tot mai sus!“ Micii fotbaliști de la Cumpăna, locul șase pe țară la Cupa Satelor (GALERIE FOTO)

ro

15 May, 2023 10:15 1405 Marime text
 

Turneul final al Cupei Satelor la fotbal, ediția a treia, s-a desfășurat, timp de trei zile, în localitatea Baia de Fier, județul Gorj, iar dintre participante nu a lipsit echipa comunei constănțene Cumpăna, antrenată de Vasilică Cristocea.   
 
Cupa Satelor este cel mai amplu proiect de scouting în mediul rural, echipele participante reprezentând satele și comunele de pe întreg teritoriul României.
 

Micii fotbaliști ai comunei Cumpăna au reprezentat cu mândrie regiunea de Sud-Est a țării, în urma câștigării pentru a treia oară la rând competiția pe regiune. Comuna Cumpăna este singura comună care se poate mândri cu participarea în toate cele trei finale, de la lansarea competiției, se arată pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.

 
Laacest turneu final, echipa comunei constănțene a avut în componență cei mai tineri sportivi, născuți în 2011-2012. Aceștia au făcut parte din grupa cea mai puternică, ținând piept sportivilor mai mari, ai echipelor comunelor Maieru (1-1), Dumbrăvioara (4-0) și Ruginoasa (0-0).
 
La finalul competiției, echipa Clubului Sportiv Victoria Cumpăna s-a clasat pe locul III în grupă și pe locul VI pe întreaga competiție.
 
Delegația comunei Cumpăna a fost condusă de viceprimarul Florin Neagu Florin și de directorul CS Victoria Cumpăna, Ion Răuță.
 
De asemenea, peste 20 de părinți (cărora le sunt adresate mulțumiri pentru susținere) au însoțit pe cheltuiala proprie sportivii în această deplasare.
 

Într-o competiție națională, în care au concurat echipele de fotbal ale tuturor comunelor din România, locul șase este unul important! Nu este ușor să te califici într-un turneu final în care ajung doar cei mai buni dintre cei buni, iar noi îi felicităm pe sportivii noștri, pe părinții acestora și pe cei implicați în pregătirea lor! Suntem mândri de rezultatele voastre și vă ținem pumnii în competițiile viitoare! Tot mai sus!, mai notează sursa citată.


Susra foto: Facebook (Cumpăna News)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii