Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. FC Viitorul a pierdut meciul cu FCSB din etapa a 19-a a Ligii I de fotbal. Cu ce scor s-a încheiat partida

ro

10 Dec, 2018 20:50 1677 Marime text
FC Viitorul Constanța și FCSB se duelează în această seară într-o partidă ce se dispută pe stadionul de la Pitești. 

Meciul ce are loc pe Stadionul ''Nicolae Dobrin'' din Piteşti, în etapa a 19-a a Ligii I de fotbal, trebuia să se dispute duminică seară dar, din cauza condițiilor meteo nefavorabile s-a decis amânarea partidei pentru seara aceasta. 

Nicolae Dică și Gheorghe Hagi au decis să nu facă nicio modificare în formulele de start, față de echipele care erau programate să iasă pe teren duminică seară. 

În tribune sunt peste 5000 de spectatori. 

UPDATE. 1

În minutul 41, FCSB deschide scorul prin Florin Tănase după un penalty ratat. Inițial Tănase, care executa un penalty a încercat o fentă, a ratat de la punctul cu var. Ulterior, tot el, a revenit și a marcat.

UPDATE. 2

În minutul 76, Lucian Filip majorează diferența prin golul marcxat în poarta celor de la FC Viitorul. Scorul devine 2-0 pentru FCSB. 

UPDATE. 3

Scorul final al partidei este 2-0 pentru FCSB. 

Au evoluat echipele:

FCSB (antrenor Nicolae Dică): Băgrădean - R. Benzar, Planic, Junior Morais - Nedelcu (46 Roman), Filip - Man (82 Jakolis), Tănase, Coman - Gnohere (65 Rusescu). Rezerve neutilizate: Vlad - Stoica, Moldovan, Toma.

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Cojocaru - Boboc (78 Ciobanu), Mladen, Ghiță, De Nooijer - Achim, Artean, Vînă - I. Hagi, Voduț (71 Houri), Drăguș (46 Iacob). Rezerve neutilizate: Buzbuchi - Casap, Mățan, Luchin.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul patru, cu 33 de puncte, iar în etapa următoare, va evolua pe teren propriu, luni, 17 decembrie, de la ora 20.00, cu CFR Cluj, liderul ierarhiei, cu 40 de puncte.

Sursa foto: Facebook/Academia Gheorghe Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii