Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Thriller! Meciul CSM Constanța - Potaissa Turda a ținut fanii cu sufletul la gură până în ultima secundă (GALERIE FOTO)

ro

27 Mar, 2023 09:24 1349 Marime text
 
 
În etapa a 22-a a Ligii Naționale de handbal, întrecerea masculină, CSM Constanța  s-a duelat pe teren propriu cu Potaissa Turda.
 
Meciul s-a jucat în sala „Iftimie Ilisei“ din Medgidia și s-a încheiat la egalitate, 27-27, după ce oaspeții au condus la pauză cu 14-12.
 
În partea secundă, CSM Constanța a revenit pe tabelă, a și condus, însă nu a reușit să câștige.  
 

CSM Constanța a oferit unul dintre cele mai intense și dramatice meciuri ale sezonului în Liga Zimbrilor. S-a terminat egal, după un adevărat thriller, care a ținut cu sufletul la gură suporterii până în ultimele secunde. Handbaliștii antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu au recuperat dezavantajul de la pauză și au condus cu două goluri pe final, însă n-au reușit să se desprindă în câștigători. Vasile a înscris din poartă în poartă, la ultima fază a meciului, dar sirena anunțase deja încheierea timpului regulamentar!, este mesajul CSM Constanța.

 
Au evoluat: Vasile, Rusu, Preda – Komogorov 5 goluri, Stankovic 4 (3x7m), Brasseleur 4, Nistor 3, Drăgan 3, Susanu 2, Andrei 2 (2), Nikolic 1, Caba 1, Ravnic 1 și Chikovani 1.
 
În clasament, CSM Constanța rămâne pe locul doi, cu 51 de puncte, la două lungimi de a treia clasată, Minaur Baia Mare.
 
În 22 de meciuri, formația de pe litoral are 16 victorii, trei egaluri și trei înfrângeri, iar în etapa viitoare va juca în deplasare cu ACS HC Buzău 2012 (locul 9, cu 25 de puncte), sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 15.45, în direct la Pro Arena.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii