Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Juniorii III de la LPS „Nicolae Rotaruׅ“ Constanța, rezultate frumoase la Top 16. Alexandra Stoian, pe podium (GALERIE FOTO + DOCUMENTE)

ro

07 Jul, 2022 00:00 1442 Marime text

 
  • La Belgrad, în Serbia, între 6 și 15 iulie se desfășoară Campionatul European destinat juniorilor, la care are reprezentare și Constanța.
 
Întrecerea Top 16 la tenis de masă pentru juniori III (9-10 ani) s-a derulat la Slatina, iar reprezentanții Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanța au obținut rezultate frumoase.
 
Astfel, în concursul fetelor, Alexandra Stoian s-a clasat pe locul 3-4, alături de o sportivă de la CSM Buzău, Andreea Stancu, podiumul fiind completat de Kariss Șerban (CSA Steaua București) - locul 1 și de Nadalia Ionașcu (ACS Voința Câmpulung). De asemenea, în pozițiile 9-12 au încheiat concursul și două sportive de la LPS „Nicolae Rotaru“, Alina Tini și Ioana Ionescu. La băieți, Radu Purcărea (LPS) s-a clasat în zona locurilor 5-8, iar colegul său de club Ayan Delca a ocupat un loc în 13-15.
 
La Belgrad, în Serbia, între 6 și 15 iulie se desfășoară Campionatul European destinat juniorilor, la care are reprezentare și Constanța, atât la sportivi (în probele feminine: Elena Zaharia, Camelia Mitrofan, Andreea Teglaș, Bianca Mei-Roșu), cât și la antrenori (Anamaria Sebe, Elena Sebe, Viorel Filimon). În concursul feminin, România va evolua cu: junioare I (Under-19) - Ioana Sîngeorzan, Elena Zaharia, Camelia Mitrofan, Evelyn Ungvari, Andrea Teglaș; junioare II (Under-15) - Andreea Jifcu, Bianca Mei-Roșu, Alesia Sferlea, Cristina Sîngeorzan. Antrenori: Anamaria Sebe, Elena Sebe, Mihaela Steff, Viorel Filimon, Alexandru Dincă și Bogdan Albescu.

Probele pe echipe se dispută între 6 și 10 iulie, iar cele individuale au fost programate în intervalul 11-15 iulie. La ultima ediție a Campionatului European, echipa feminină U-19 a României și Bianca Mei-Roșu, la dublu feminin U-15, au cucerit titlul continental.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)
 
Citește și:
 
Tenis de masă
Trofeul Paleta de Argint, în vitrina LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii