Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul Constanţa are trei absenţe pentru meciul de sâmbătă cu ASU Poli Timişoara

ro

03 Oct, 2018 14:37 1661 Marime text
Aflată pe locul 14 în clasament, cu nouă puncte, după trei victorii şi şase înfrângeri în nouă meciuri, golaveraj 15-22, SSC Farul joacă în runda a zecea a Ligii a 2-a în deplasare, cu ASU Poli Timişoara (locul 11, cu 11 puncte), sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 12.00.

Formaţia de pe litoral se confruntă cu trei absenţe la acest meci, Fotescu, Lamine şi Stavrev, toţi accidentaţi. Fotescu a suferit o leziune musculară la ultimul meci, în vreme ce Lamine se pare că săptămâna viitoare va fi operat.

Ne aşteaptă o săptămână extrem de importantă, cu trei jocuri, dintre care două în deplasare. Vom face pe drum în jur de 3.000 de kilometri. Vrem să avem continuitate după victoria cu ACS Energeticianul, iar un scor pozitiv la Timişoara (care poate fi şi un egal) ar fi extraordinar. Dacă jucătorii vor avea aceeaşi atitudine ca la partida trecută, avem şanse să nu pierdem. ASU e o formaţie puternică, având în componenţă jucători cu experienţă, mulţi evoluând şi la Liga 1, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii