Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Și în acest sezon pe podium Rugbyștii de la CS Năvodari au câștigat medalia de bronz în Divizia Națională de seniori (galerie foto)

ro

19 May, 2018 14:52 2303 Marime text
Finala mică a Diviziei Naționale de seniori la rugby, meci jucat astăzi, pe Stadionul Național Arcul de Triumf din București, i-a revenit formației CS Năvodari, care a dispus cu 27-13 (16-3) de RC Bârlad.

Rugbyștii antrenați de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase au cucerit astfel medalia de bronz, încheind pe podium și acest sezon, așa cum au făcut în fiecare stagiune de la promovarea lor în DNS, acum patru ani. Întâi au luat bronz, apoi doi ani la rând au fost vicecampioni, iar acum au încheiat competiție pe locul trei.

Pentru CS Năvodari au marcat astăzi Niță, Agiacai (câte un eseu) și Trandafir (patru lovituri de pedeapsă, o transformare și un drop-gol).

A fost o partidă grea, așa cum ne așteptam. Dar băieții au respectat planul de joc și ne-am impus. Suntem de nou pe podium, atingându-ne și în acest an obiectivul, a declarat Cornel Suciu.

Felicitări maxime tuturor! Ne-am ținut de cuvânt și aducem o medalie. Mulțumim tuturor susținătorilor, suporterilor și colaboratorilor! Mulțumim orașului Năvodari!, a fost mesajul clubului.  


Sursa foto: Facebook (CS Năvodari)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii