Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Selecţie pentru reni, la Santa Run 2016 Moş Crăciun s-a antrenat pe plaja de la Mamaia, alături de prietenii săi (galerie foto + video)

ro

19 Dec, 2016 00:00 3265 Marime text

Aproximativ 50 de iubitori şi iubitoare de mişcare din Constanţa, de toate vârstele, membri ai AS Sana Sport şi nu numai, s-au strâns ieri pe plaja de la Mamaia, pentru ediţia pe 2016 a Santa Run.
 

Faţă de anul trecut, nu a mai fost vorba de un concurs, ci doar de un antrenament, ultimul pe acest an, în care participanţii şi participantele au alergat costumaţi în Moş Crăciun sau în Crăciuniţe, la final neîntocmindu-se clasamente. Evenimentul sportiv-distractiv Santa Run face parte din manifestările de promovare a ediţiei 2017 a Maratonului Nisipului, de la Mamaia.

„Să ne bucurăm împreună”

„Am aflat şi în acest an că Moş Crăciun se antrenează pe plajă la Mamaia şi, pentru a-l ajuta să găsească cei mai potriviţi reni, am organizat acest antrenament, ultimul pe 2016 al Sana Sport. Cel mai important lucru e să fim aproape, să ne bucurăm împreună şi să ne apropiem de spiritul sărbătorilor de iarnă. Am invitat să participe cât mai mulţi dintre constănţenii dornici de mişcare şi de voie bună. A fost un eveniment mai mult distractiv decât sportiv. Face parte din promovarea competiţiei principale pe care noi o organizăm, Maratonul Nisipului, un eveniment internaţional, unic în Europa. Ediţia din 2017 va avea loc pe 27 martie. Am început promovarea de timpuriu şi sperăm ca Moşul să ne aducă sponsori mulţi, astfel încât să avem un eveniment deosebit“, a declarat Daniel Antonaru, preşedintele AS Sana Sport.

Trataţi cu ceai şi vin fiert

La final, participanţii la Santa Run au primit ceai, vin fiert şi bomboane. „În acest an, având în vedere că nu e un concurs în sine, ci numai un antrenament, nu vor primi premii aşa de mari ca anul trecut, dar ceva tot le vom da, un vin fiert, un ceai cald, dulciuri şi alte surprize, să vedem ce mai găsim prin sacul moşului“, a mai spus Daniel Antonaru, înainte de startul şedinţei de pregătire. „Fiind în preajma sărbătorilor, am venit să alergăm Moşul. A fost o mişcare obişnuită, dar şi o distracţie“, a arătat şi unul dintre alergători, Vasile Apetroaie (50 de ani).  

Sursa foto: ZIUA de Constanţa




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii