Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se poartă discuții pentru ca Petre Grigoraș să devină antrenor al SSC Farul (document)

ro

22 Jul, 2017 00:00 5593 Marime text
Zilele acestea, se poată discuții în vederea numirii lui Petre Grigoraș ca antrenor principal al SSC Farul Constanța, echipa de fotbal înființată anul trecut de fani ai defunctei FC Farul și promovată recent în Liga a 3-a. 
 
„Sunt niște discuții în acest sens, care vor continua zilele acestea, dar deocamdată nu e oficializat nimic“, a declarat Grigoraș, cel mai de succes antrenor din istoria recentă a FC Farul, sub bagheta căruia „marinarii“ au promovat în prima divizie în anul 2001, iar, la finele sezonului 2004/2005, au ocupat locul cinci în Liga 1 și au disputat finala Cupei României. 
 
Ieri, tehnicianul a avut o întrevedere la Constanța și cu primarul municipiului, Decebal Făgădău, Grigoraș dorind să afle dacă proiectul SSC Farul va fi sprijinit cu bani de la bugetul local, condiția primordială pentru ca promovarea în Liga a 2-a să poată fi atinsă imediat, așa cum își dorește întreaga suflare faristă. Din câte se pare, la prima ședință de Consiliu Local, care va avea loc la finele acestei luni, pe ordinea de zi se va regăsi și un proiect de hotărâre privind finanțarea SSC Farul.
     
Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a aprobat referatul managerului Departamentului Licențe/Afilieri, Viorel Duru, cu privire la afilierea provizorie a cluburilor ce au obținut drept de participare în ediția 2017/2018 a Ligii a 3-a și au efectuat formalitățile de înscriere în competiții și de afiliere la FRF (printre care se află și SSC Farul), cu excepția cluburilor Asociația Fotbal Club Unirea Tășnad și Asociația Club Sportiv Viitorul Ghimbav. 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii