Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoare pe litoral Baschet şi distracţie, în acest weekend, la Constanţa Streetplay Cazino

ro

05 Aug, 2016 00:00 2995 Marime text


Ajunsă la a doua ediţie, Constanţa Streetplay Cazino, întrecere de baschet 3x3 se va desfăşura în acest weekend, sâmbătă şi duminică, în faţa Cazinoului din Constanţa.
 
Un turneu marca Sport Arena Streetball, organizat de Asociaţia Terra Semper Fidelis împreună cu partenerii săi, Constanţa Streetplay Cazino este o competiţie de baschet FIBA Endorsed, jucătorii urmând să puncteze în clasamentul mondial. De asemenea, întrecerea reprezintă ultima şansă de calificare pentru Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, turneul internaţional care se va disputa în capitală, în Piaţa Universităţii, în zilele de 13 şi 14 august.
 
„Prima ediţie a fost o reuşită şi nu mă îndoiesc că şi aceasta se va bucura de un succes deplin. Vom fi alături de organizatori şi acum, iar participanţii să arate ce au mai bun, întrucât vor fi foarte vizibili aici, pe promenada Cazinoului”, a declarat Mariana Solomon, reprezentant al Direcţiei pentru Sport şi Tineret a judeţului Constanţa.
 
În competiţie vor participa 67 de formaţii, iar premiul pentru câştigătoarea întrecerii open va fi de 5.000 de lei. „Ne bucurăm că venim într-un loc emblematic pentru oraşul Constanţa, pe care sperăm să-l revitalizăm şi să readucem atenţia asupra sa. Vor fi echipe foarte puternice, din ţară şi de peste hotare, din Serbia sau Bulgaria. Sperăm să devină un turneu de tradiţie”, a arătat Adrian Popa, de la Sport Arena Streetball.

„Suntem foarte fericiţi că reuşim să ducem Constanţa Streetplay Cazino mai departe. Cu siguranţă că va fi un eveniment extraordinar de frumos. Aşteptăm alături de noi toţi iubitorii baschetului şi ai sportului. Înscrierile s-au terminat într-un timp record de o zi şi jumătate ”, a punctat Alexandru Olteanu, președinte și antrenor la Baschet Club Athletic Constanța.
 
Constanţa Streetplay Cazino oferă atât sport, cât şi distracţie. În meciul vedetelor, care va avea loc duminică seara, de la ora 19.00, invitat special va fi Dorian de la Ha Ha Ha Production, care îşi va măsura forţele atât cu Alex Arginteanu, campionul constănţean de Strongman, cât şi cu echipa naţională feminină de 3X3 a României, cu Alexandru Olteanu şi cu Adrian Trandafir.
 
Programul competiţiei este următorul: sâmbătă - orele 9.00 - 14.30, 17.00 - 24.00;  duminică - orele 9.00 - 14.00, 17.00 - 20.45. „Premiile sunt de peste 20.000 de lei, plus alte cadouri. Avem şi concerte de hip-hop, sâmbătă, de la ora 20.00, cu El Nino, Samurai, Gazah şi Phunk, iar a doua zi se va desfăşura meciul starurilor”, a spus şi Andrei Talpeș, președintele Asociației Terra Semper Fidelis.

Sursa foto: Facebook (Constanta Street Play)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii