Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, meci cu Sportul Studenţesc, la Năvodari Un fotbalist al Săgeţii a plecat de la echipă. Vezi de ce s-a supărat

ro

25 Apr, 2013 00:00 1744 Marime text
Săgeata Năvodari susţine meciul din etapa a 23-a a Ligii a 2-a, cu Sportul Studenţesc, sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu.

Gazdele nu vor putea conta pe I. Filip (suspendat), portarul Puia (accidentat la antrenament) şi Coconaşu (care a plecat de la echipă, nemulţumit de întârzierile salariale). „În mod normal, ar trebuie să câştigăm. Venim după o pauză de două săptămâni, în care am fost supăraţi cu toţii, în urma eşecului cu CF Brăila. Pentru noi, va urma o serie decisivă, cu meciuri la Otopeni, acasă cu Delta şi la Botoşani. Dacă nu reuşim să câştigăm tot, prefer să le înving pe Otopeni şi Delta, după care putem pierde la Botoşani”, a declarat antrenorul Constantin Gache, care a comentat şi cazul „Coconaşu”: „Ca peste tot, şi la noi sunt întârzieri, dar cel mai rău este că nu a avut încredere că se vor rezolva”.

Candidată la promovare, Săgeata se află actualmente pe locul cinci în clasament, cu 31 de puncte, şi vine după două etape în care nu a jucat. Fostul lider Sportul Studenţesc ocupă locul şase, cu 25 de puncte, necâştigând însă niciun punct în retur. Experimentatul fundaş al Săgeţii Gheorghe Goşa a spus: „Dacă înscriem repede, vom avea un meci uşor. Va urma o serie nebună, cu trei meciuri dificile, dar le luăm pe rând şi trebuie să iasă bine. Oricum, este greu să ai asemenea pauze de două săptămâni şi apoi să joci trei meciuri în şapte zile”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii