Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Bombardierul“ Ion Pascu va lupta în Bellator 241, în SUA, cu Mark Lemminger

ro

05 Mar, 2020 00:00 4050 Marime text

Cel mai tare luptător român de MMA, Ion Pascu, originar din Constanţa, dar care se pregăteşte în Irlanda, în cea mai cunoscută sală de MMA din lume, a anunţat că, pe 13 martie, va evolua în SUA, în Bellator 241, contra unui american.
 
Adversarul său este Mark Lemminger, care are până acum zece victorii şi un eşec. Supranumit „Bombardierul“, Ion Pascu a totalizat 18 victorii şi zece înfrângeri la categoria semimijlocie. „Oficial. Voi lupta pe 13 martie în Bellator 241, în USA. Adversarul meu este un american cu 10 victorii şi o singură înfrângere. Uraţi-mi succes!“, a fost mesajul lui Ion Pascu.
 

„Bombardează-l!“

 
Iar încurajările de la fani şi prieteni nu au întârziat să apară. „Multă baftă în pregătire şi dă-i KO!“, „Succes, campionule!“, „După acest meci, adversarul tău va avea de suferit a doua înfrângere din viaţa lui. Atunci, Bombardierule, bombardează-l să te ţină minte. Succes!“, „Nu este exploziv pe nimic acest Mark, nu îl subapreciez, dar, sincer, nu ştiu cum a câştigat aceste meciuri. Bombardează-l!“, „Succes, campionule! Dumnezeu să te apere şi să îţi ajute să îţi îndeplineşti idealurile şi visele!“, „Succes şi Doamne ajută să prinzi o zi cu vârf de formă!“, „Nu îmi fac nicio problem din punctul tău de vedere. Ieşi victorios 100%“, „Succes, Pascule! Cum se zice la noi, românii, «Rupe-i capul!»“, „Minte limpede şi ageră să ai, mult succes!“ sau „Arată-i unde e România pe harta lumii!“, au fost câteva dintre încurajări.  
 

În România, cu centura Bellator pe masă!

 
Ion Pascu se antrenează în sala SBG Ireland şi se pregăteşte alături de celebrul Conor McGregor. „Am fost întrebat de multe ori de ce am ales să plec să mă antrenez în Irlanda. Motivul principal: în România MMA-ul este un sport foarte puţin dezvoltat şi cea mai mare problemă o reprezintă oamenii de sparring. Aici, la SBG, sunt foarte mulţi băieţi care luptă în promoţii tari şi vin mereu determinaţi la antrenament. Câţi băieţi de 80-90 de kg care să ştie şi striking, şi lupte, şi sol, să aibă experienţă la profesionişti şi să facă 6-7 antrenamente pe săptămână avem în Bucureşti? Daţi-mi mesaj, vă sun când mă întorc în ţară să ne antrenăm împreună. Sper să ajungem la nivelul ăsta şi noi, măcar în 10 ani. Este un sport frumos şi românii sunt talentaţi la bătaie, dar undeva e o problemă. Îmi doresc pe viitor să lupt acasă în România într-o atmosferă ca în Irlanda, cu centura Bellator pe masă! Pentru mine, Bellator e cea mai tare promoție “, a spus Ion Pascu.
 
Citeşte şi:
 
„Bombardierul“ originar din Constanţa Cel mai tare luptător MMA din România, Ion Pascu, tată pentru a doua oară

Cel mai valoros luptător MMA din România, Ion Pascu, a susţinut un seminar la Constanţa (galerie foto)

Un constănţean, cel mai bun luptător MMA din România „Bombardierul“ Ion Pascu l-a făcut KO la Dublin pe „Herculeez“ (galerie foto)

„Bombardierul“ Ion Pascu, din Constanţa, l-a învins pe Ivan Brguljan la Superkombat (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii