Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:58 03 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai valoros luptător MMA din România, Ion Pascu, a susținut un seminar la Constanța (galerie foto)

ro

23 Dec, 2017 21:23 8305 Marime text
Cel mai bun luptător MMA (arte marțiale mixte) din România, Ion Pascu, originar din Constanţa, dar care se pregăteşte actualmente în Irlanda, a susținut astăzi un seminar la Constanța, în colaborare cu clubul Sharks Gym Constanța. 
 
Acțiunea a fost considerată una reușită, fapt subliniat și de Ion Pascu.
 
Încep prin a mulțumi și felicita echipa Sharks Gym Constanța, pentru că a format un grup frumos și transmit mai departe cunoștințele lor în MMA și nu numai: Daniel Asaftei, Cătălin Cășaru, Alex Filip. Am avut parte de un seminar reușit. Mulțumesc celor care au participat și mult success pe viitor!, a punctat Ion Pascu, cel căruia i se spune Bombardierul. 
 
Sharks Gym Constanța mulțumește pentru seminarul și cunoștințele împărtășite de către Ion Pascu, cel mai valoros luptător de MMA din România și îi dorește acestuia să ajungă pe cele mai înalte culmi ale MMA-ului mondial, acolo unde îi este locul!, a fost mesajul Sharks Gym. 
 
În vârstă de 35 de ani, Ion Pascu se antrenează de la începutul acestui an în Irlanda, în cea mai cunoscută sală de MMA din lume, la clubul SBG Ireland, unde este unul dintre elevii antrenorului John Kavanagh, cel care îl pregăteşte şi pe celebrul campion Conor McGregor, luptător irlandez de MMA, care concurează la categoriile pană şi uşoară în UFC. McGregor a devenit primul luptător din istoria UFC care a deţinut simultan două centuri. De asemenea, a fost campion la două categorii în Cage Warrios Fighting Championships, performanţă care l-a făcut primul şi singurul luptător care a dobândit două titluri în două divizii diferite. În această vară, Conor McGregor a susţinut şi o partidă de box profesionist cu starul american Floyd Mayweather, care a câştigat.
 
Ion Pascu a susținut mai multe meciuri în Irlanda, ultima dată în urmă cu puţin timp, când a câştigat în gala BAMMA 32 partida de la Dublin, contra spaniolului Omar Jesus Santana. Pascu a avut parte de o partidă grea, impunându-se la decizie. „Artistul KO Ion Pascu se întoarce în cuşcă la BAMMA Dublin“, a prezentat promoţia meciul Pascu - Santana.
 
În această vară, Ion a înregistrat o victorie spectaculoasă în aceeaşi gală BAMMA. „Bombardierul“ a luptat în cuşcă cu un sportiv de culoare, Henry Fadipe, supranumit „Herculeez“, de origine nigeriană, dar stabilit în Irlanda. Pascu s-a impus prin KO, la sol, printr-o combinaţie GNP (lovitură de dreapta, urmată de croşeu de stânga). 

Sursa foto: Facebook (Sharks Gym Constanța)

Ti-a placut articolul?

Comentarii