Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raluca Văcăraşu a dat lovitura Medalie de bronz la Naţionale

ro

15 Oct, 2012 01:00 2764 Marime text
scrima.jpgScrimera de la Clubul Sportiv Farul Constanţa Raluca Văcăraşu a obţinut medalia de bronz în proba individuală de floretă a Campionatului Naţional rezervat speranţelor, care s-a desfăşurat la Bucureşti.

Rezultatul sportivei pregătite de Horia Gheorghe este cu atât mai preţios cu cât ea are 13 ani, iar la competiţie s-a confruntat cu sportive mai mari ca vârstă, de până în 15 ani. Cealaltă scrimeră a CS Farul care a evoluat la Naţionale, Mihaela Spătaru, a ocupat doar poziţia a 23-a, evoluţia sa fiind afectată de o răceală.
„Pe lângă medalia obţinută şi locul în sine, pentru mine contează, poate chiar mai mult, faptul că Raluca a avut succes în confruntările cu scrimere mai mari, cu pretenţii la medalii. Sportiva noastră a evoluat foarte bine. Sunt mulţumit de modul în care s-a străduit şi a luptat. Mai mult de bronz nu se putea. În semifinale, a avut dezavantajul forţei şi al înălţimii. Oricum, prestaţia Ralucăi de la această întrecere ne dă certitudinea unor rezultate viitoare", a declarat antrenorul Horia Gheorghe.
În întrecerile masculine ale Naţionalelor de floretă, sportivii Farului (Ionuţ Bolboaşă, Sorin Ştefănescu, Robert Marghidan şi Alexandru Stan) nu au avut un succes deosebit. La individual, s-au clasat între locurile 17 - 34, iar pe echipe au ocupat locul şapte (din opt formaţii).

Învaţă la „Jean Monet" şi are rezultate foarte bune

Raluca Văcăraşu se pregăteşte de un an la Centrul Olimpic din Bucureşti şi învaţă, cu rezultate deosebite, la Liceul Teoretic „Jean Monet" din capitală. A trecut în clasa a opta, iar clasa a şaptea a încheiat-o cu media 9,60. Pentru faptul că învaţă bine, părinţii au acceptat să o lase să activeze în continuare la Centrul Olimpic.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii