Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Puştii lui Cristi Cămui au câştigat Talent Cup Academia „Regelui", peste Real Madrid şi Inter Milano

ro

19 Aug, 2011 03:52 2087 Marime text
academiahagi1.jpgDupă ce anul trecut s-a clasat pe locul secund, după Real Madrid, echipa U17 a Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi a câştigat aseară cea de-a doua ediţie a turneului internaţional, Talent Cup, desfăşurat în aceste zile la Constanţa.

Formaţia pregătită de Cristian Cămui s-a impus la limită, scor 1-0, în meciul disputat aseară, contra celor de la Real Madrid, câştigând astfel trofeul. După victoria din prima zi cu Inter (3-0) şi remiza din etapa a doua cu Kashima (0-0), jucătorii Academiei Hagi au început în forţă meciul contra ibericilor şi au avut două ocazii importante în primele două minute ale jocului! Astfel, după ce Luiz a trimis peste poartă din voleu în prima fază a meciului, Vînă şi-a trecut şi el în cont o ocazie importantă de a marca în minutul 2, şutul său de la 20 de metri fiind scos de sub transversală de Peinador. Asaltul la poarta madrilenilor s-a materializat în minutul 16, când acelaşi Vînă a executat o lovitură liberă şi Ionuţ Puţanu a înscris cu capul. Jucătorii constănţeni au continuat să atace şi Iancu a trecut pe lângă desprindere în minutul 25, portarul Realului respingând şutul bun al mijlocaşului. Spaniolii au replicat în minutul 30, când Rodriguez a şutat de la 20 de metri însă portarul Academiei, Şerban a reţinut balonul. Până la finalul primului mitan, Iancu şi Mitache au mai irosit două şanse de a marca, execuţiile lor lovind bara transversală. În a doua parte, Real Madrid a echilibrat jocul şi a trecut pe lângă egalare în minutul 72 prin Martinez, care a şutat peste poartă din centrul careului. Echipa Academiei Hagi reuşeşte astfel să mai doboare o echipă cu nume din fotbalul mondial şi să câştige detaşat turneul Talent Cup. Au evoluat în acest meci pentru formaţia constănţeană Şerban - Bălaşa, Ţîru, Puţanu, Mitache - Nikolov, Vasile, Iancu (min.64 - Păiuş) - Vînă (min.80 - Mihai), Ciochină (min.54 - Farin) şi Luiz Carlos (min.80 - Boitoş).

Inter a învins pe Kashima

În ultima partidă a competiţiei desfăşurate pe stadionul Farul, Inter Milano i-a învins fără probleme pe japonezii de la Kashima Antlers, scor 4-1. În ciuda acestei victorii, Inter s-a clasat pe ultimul loc în clasamentul turneului, cu 3 puncte. Kashima, în schimb a terminat pe poziţia a doua, cu 4 puncte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii