Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O lună fără handbal! În ultimele 21 de partide jucate, HC Dobrogea Sud Constanța are doar două înfrângeri

ro

13 Apr, 2020 00:00 3466 Marime text

Duminică, 12 aprilie, s-a împlinit o lună de ultimul meci jucat de echipa masculină HC Dobrogea Sud Constanța, victoria de pe teren propriu cu Dunărea Călărași, 30-21 (13-13), în etapa a 23-a a Ligii Naționale. Din pricina crizei coronavirusului, partida s-a disputat fără spectatori.

„Da, a trecut exact o lună de la ultimul meci jucat de HCD. Nu strică o mică recapitulare, ca să nu uităm unde am rămas și să continuam în același ritm atunci când meciurile se vor relua: am pierdut doar 2 meciuri din ultimele 21 jucate; suntem pe locul 4, la un singur punct de podium; jucăm Final Four-ul Cupei României la noi acasă; victorie cu deținătoarea titlului (n.r. Dinamo), după un meci fabulos; avem cei mai tari suporteri și vor umple sala cu prima ocazie.

Ce a însemnat luna asta pentru voi? Cum ați descrie-o printr-un singur cuvânt? Începem noi: dor“, a fost mesajul HC Dobrogea Sud, cu haștag-ul „Ziua31faraHandbal“.

Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

„Ne bucurăm că a ieșit cum ne-am dorit“ Victoria HC Dobrogea Sud cu Dunărea Călărași, cadoul perfect pentru Gabriel Ilie

„Covid, mai stai mult?“ „Jurnalul“ de antrenament al handbaliștilor de la HC Dobrogea Sud. Au visat că joacă din nou!

„Interesant exercițiu de imaginație!“ George Buricea a ales dream-team-ul la handbal al Constanței format din jucători români
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii