Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Interesant exercițiu de imaginație!“ George Buricea a ales dream-team-ul la handbal al Constanței format din jucători români

ro

10 Apr, 2020 00:00 3815 Marime text

Pe pagina de Facebook a echipei masculine de handbal HC Dobrogea Sud Constanța fanilor le-a fost lansată o provocare: să aleagă echipa de vis formată din jucătorii români, care au scris istorie pe litoral, dintre cei 16 propuși de club.

„Închipuie-ți că joci alături de handbaliștii români care au scris istorie pentru Constanța! Alege șase jucători dintre cei de mai jos, ca să-ți faci o super-echipă. Spune-ne pe ce post ai juca tu și completează un prim 7 de vis“, este propunerea clubului, la care legenda George Buricea, încă jucător la HCDS, dar și antrenor secund, a răspuns imediat: „Interesant exercițiu de imaginație! Eu nu o să aleg șase jucători din poză, pe mine o să mă scot singur din schemă și aleg 7. Eu o să-mi închipui că le sunt antrenor . Hai, Constanța!“.
Dream-team-ul lui Buricea este următorul: I. Stănescu - Sabou, Șimicu, Csepreghi, Sadoveac, L. Toma, Băiceanu.

După cum a anunțat clubul, în curând, pe pagina de Facebook a HC Dobrogea Sud va fi lansată și provocarea alcătuirii celei mai bune echipe din străinii din istoria Constanței handbalistice.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)


Citește și:

„Covid, mai stai mult?“ „Jurnalul“ de antrenament al handbaliștilor de la HC Dobrogea Sud. Au visat că joacă din nou!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii