Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bani, din nou, de la bugetul local pentru sportul constănţean. La ce structuri se referă proiectele de hotărâre (documente)

ro

24 Sep, 2018 00:00 1956 Marime text
Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local al municipiului Constanţa, care se va desfăşura joi, 27 septembrie a.c., de la ora 12.00, în sala „Remus Opreanu“ a Consiliului Judeţean Constanţa, se află şi cinci proiecte de hotărâre privind alocări bugetare pentru structuri sportive constănţene.
 
Astfel, se va supune votului consilierilor locali acordarea sumei de 50.000 de lei, cu TVA inclus, pentru finanţarea activităţii sportive a Asociaţiei Clubul Sportiv Frontiera Tomis Constanţa (club de oină) în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2018.
 
Un alt proiect de hotărâre prevede acordarea a 700.000 de lei, cu TVA inclus, CS Cleopatra Mamaia (rugby), pentru toate activităţile sportive desfăşurate în anul competiţional 2018/2019, respectiv perioada 1 septembrie 2018 - 30 iunie 2019. Dacă acest proiect va fi aprobat, în 2018, structurii sportive i se va aloca, în tranşe, 350.000 de lei, iar aceeaşi sumă i se va acorda şi în 2019.
 
Proiectul de hotărâre numărul 8 are în vedere modificarea HCL nr. 75/23.03.2018 privind alocarea unei sume din bugetul local pentru finanţarea activităţii sportive a Clubului Sportiv Farul Constanţa în anul 2018. Astfel, se propune aprobarea modificarea perioadei de acordare a sumei aprobate pentru finanţarea activităţii sportive a CS Farul în anul 2018, respectiv din perioada 1 aprilie - 31 octombrie în perioada 1 aprilie - 31 decembrie, suma alocată rămânând neschimbată, respectiv 1.000.000 de lei, cu TVA inclus.
 
Printr-un alt proiect se propune alocarea sumei de 303.200 de lei, în valoare brută, din bugetul local, pentru premierea sportivilor şi a antrenorilor lor din cadrul Clubului Sportiv Farul Constanţa care au obţinut performanţe deosebite la competiţiile internaţionale oficiale din prima parte a anului 2018. Este vorba de următorii sportivi şi antrenori: Andreea Bogati, Dorin Marian Broţei, Dacian Nicolae Barna, Mădălina Cioveie, Cristina Nedelcu (antrenor, Maria Fumea) - pentru Campionatul Mondial de gimnastică aerobică de seniori, din Portugalia; Livia Cotoban, Andreea Cotoban, Andreea Constandache, Valentin Daniel Vasile (antrenor, Valerian Muşat) - pentru Campionatul Mondial WSF de seniori şi juniori la karate, de la Istanbul; Florin Tiţa (antrenor, Gheorghe Grigore) - pentru Campionatul European de lupte Under-23, de la Istanbul; Daniela Mihaela Chiss (antrenor, VIorel Gâscă) - pentru Campionatul European de Sambo (tineret), de la Praga, şi pentru Campionatul European de Sambo (seniori), de la Atena.
 
Un proiect de hotărâre asemănător face referire şi la doi sportivi de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa, Iulian Nestian şi Andrei Lungu, şi la antrenorii lor, pentru a căror premiere după rezultatele de la Campionatul European de canotaj (juniori), de la Gravelines (Franţa), se propune suma de 7.400 de lei, în valoare brută, din bugetul local.
 
Sursa foto: Facebook (CS Farul)     
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii