Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Meciul nu se compară cu niciunul de până acum“ Gladiatorii din Tomis se duelează la Constanţa cu Steaua, vicecampioana României (galerie foto)

ro

15 Mar, 2019 00:00 1416 Marime text
Meciurile tari de baschet masculin din Grupa Galbenă a Ligii Naţionale revin la Constanţa, în Arena Gladiatorilor! Sâmbătă, 16 martie, de la ora 18.00, BC Athletic întâlneşte Steaua Bucureşti, vicecampioana României, iar gazdele speră să se ridice la înălţimea adversarului şi să reuşească un joc bun.
 
În clasament, Steaua e pe locul trei, cu zece puncte (după patru victorii şi două înfrângeri în şase meciuri), în vreme ce formaţia de pe litoral ocupă poziţia a şasea, cu şase puncte, înregistrând până acum numai eşecuri. „BC Athletic Constanta - Steaua București va fi meciul care va pune față în față Gladiatorii din Tomis și vicecampioana României, într-un joc care nu se poate compară ca intensitate și dificultate cu niciunul de până acum! Dacă vorbim despre BC Athletic, spunem spectacol şi bineînţeles că nu vor lipsi concursurile adresate fanilor“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 

„Toată presiunea e pe ei”     

 
„Băieții sunt foarte montați, își doresc extrem de mult să câștige, se vede la antrenamente. Jucăm cu echipe care au un plus de experiență. Vrem să evoluăm din ce în ce mai bine și cred că spectacolul nu se va lăsa așteptat“, a declarat Alexandru Olteanu, antrenor principal al BC Athletic. „Mă aștept de la noi să jucăm la un nivel înalt, să fim competitivi și să dăm tot ce e mai bun. Sunt favoriți, iar toată presiunea este pe ei, fapt ce ne permite nouă să intrăm în meci fără foarte multă presiune, poate fi un avantaj pentru noi. Tribunele sunt de partea noastră și sperăm să le facem adversarilor un meci greu. Jucătorii noștri tineri cresc de la meci la meci, ceea ce îmi place“, a spus şi bachetbalistul Brandon Lockhart.
 

Speră să producă surpriza

 
Andrei Talpeş, team managerul BC Athletic, reamrcă faptul că echipa constănţeană pleacă cu şansa a doua, însă, chiar şi aşa, speră să producă surpriza. „Întâlnim vicecampioana României, mă bucură foarte mult faptul că începem din nou să jucăm acasă, după o perioadă în care am jucat numai în deplasare. Pornim cu șansa a doua, însă sperăm să producem o surpriză. În toate meciurile de până acum am fost competitivi. Lumea începe să vină din ce în ce mai mult la sală, ne ajută să creștem. Suntem o echipă care își dorește să crească, suntem una dintre cele mai tinere echipe. Folosim cei mai mulți jucători autohtoni, care chiar joacă și au un rol important în echipă“, a precizat Andrei Talpeş.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii