Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci mare! FC Viitorul - FCSB, mâine, la Ovidiu Gică Hagi - „Suntem pregătiți. Avem încredere mare în noi”

ro

25 Aug, 2018 15:08 1583 Marime text
Stadionul central al Complexului Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduiește, duminică, 26 august, derby-ul etapei a șasea a Ligii 1, FC Viitorul (locul 4, cu 7 puncte) - FCSB (locul 2, cu 10 puncte).

Partida va începe la ora 21.00.

Managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi, s-a arătat optimist, astăzi, în privința șanselor echipei sale de a câștiga.  

Un meci important, acasă, contra unui adversar valoros. Suntem pregătiți. Străbatem o formă bună. La meciul precedent, echipa a reacționat foarte bine și sper ca și la partida de duminică să fim mai iuți ca adversarii și să facem lucrurile mai bine. Știm că FCSB are jucători valoroși, astfel că vom avea un meci greu, dar am arătat de multe ori că avem capacitatea de a ne duela cu ei, de a fi mai buni ca ei și de a câștiga. Am convingerea că vom face un meci bun, întrucât i-am văzut pe jucătorii noștri cu un moral bun, iar acasă suntem puternici, după cum am dovedit-o și la partida precedentă, cu Gaz Metan Mediaș. Nu contează cu ce jucători va începe FCSB, orice fotbalist care intră e foarte valoros. Putem să câștigăm dacă, din punct de vedere colectiv, vom evolua mai bine, fără a neglija însă și aspectul individual. Trebuie să ne impunem principiile, atât cel ofensiv, cât și cel defensiv. Trebuie să facem un meci complet și să jucăm la cel mai înalt nivel tot meciul. Ultima dată, tot la Ovidiu, am evoluat prima repriză foarte bine, iar după pauză am scăzut. Respectăm adversarul, dar avem încredere mare în noi, a declarat Hagi.

 

Între noi și FCSB este un oarecare orgoliu. Trebuie să jucîm ca în ultima patidă cu ei acasă, când i-am supus la presiune și am practicat un fotbal extraordinar. Din păcate, am făcut numai un egal. Dacă vom juca la fel de bine, avem șanse mari să câștigăm. Nu este un avantaj pentru noi dacă FCSB va folosi jucători utilizați mai puțin până acum, întrucât are un lot valoros. Au ajuns la FCSB pentru că au valoare, astfel că nu contează cine intră pe teren. Nu ne interesează echipa oaspeților, ci să ne facem jocul nostru și să luăm cele trei puncte, a declarat Ionuț Vână, mijlocaș la FC Viitorul.

 

Încercăm să jucăm un fotbal cât nai bun, să ne impunem. Oricine va intra în teren pentru FCSB va da tot ce are mai bun, așa că ne așteptăm la o partidă dificilă. Chiar dacă suntem tineri, avem o echipă foarte bună. Vom încerca să câștigăm fiecare meci jucat, iar primul nostru obiectiv e să ne calificăm în play-off, a spus și fundașul Virgil Ghiță.  


Întrebat dacă îl vede la echipa națiomală pe atacantul Denis Drăguș, care e într-o formă deosebită. Hagi a răspuns:

Am văzut că vreți să naționalizați pe cineva. Apropo. Asta nu înseamnă că nu-i bun, dar n-ați vorbit de Drăguș, ceea ce e un păcat. Așa o văd eu. Nu sunt subiectiv, ci voi sunteți. Văd că se propun vârfuri. El nu are goluri? Și are numai 19 ani. E și el vârf. Și e român. Pe el nu mai trebuie să-l naționalizați, să știți. Sau poate trebuie, că-i de la Hagi? Îmi vine să și râd. Îl avem pe Drăguș, care dă niște goluri, și îl omitem cu ușurință. De două săptămâni vorbim de același lucru. Dar nu de el, un jucător tânăr, de perspectivă. Nu vorbim de Coman, care-i vârf, dă trei goluri, șapte goluri și nu e bun. Tot de la mine. Normal, trebuie să iasă ceva negativ.   
 

Sursa foto: 1: ZIUA de Constanța; 2 - FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii