Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupta pentru turneul final Baschetbaliştii de la Athletic Constanţa, meci important în Sala Sporturilor, cu CSO Voluntari

ro

12 Apr, 2018 14:26 1995 Marime text
Meciul de baschet masculin BC Athletic Constanţa - CSO Voluntari, din turneul semifinal al Ligii 1, programat sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 16.00, în Sala Sporturilor din Constanţa, a fost prefaţat astăzi de Andrei Talpeş (manager BC Athletic), de Alexandru Olteanu (antrenorul principal al echipei) şi de jucătorul Jeremy Booth.

Este un meci foarte important pentru noi. Avem 50% şanse de a ne califica la turneul final. Dacă vom învinge în următoarele trei partide, vom reuşi. Dacă vom înregistra o înfrângere, depindem de alte rezultate. Dacă vom avea aceeaşi evoluţie ca în ultimele partide, vom avea succes. Oricum, indiferent ce va fi, suntem cu capul sus. Sunt mândru de ce a realizat BC Athletic, a declarat Andrei Talpeş.

Am ajuns la meciurile decisive. Confruntarea cu CSO Voluntari e prima dintre cele trei pe care trebuie să le câştigăm. Va fi o confruntare echilibrată, iar, în cazul unei victorii, vom fi cu un picior la turneul final. Sper ca antrenamentele bune din această săptămână şi dorinţa noastră să ne ducă la succes sâmbătă. CSO Voluntari are ca obiectiv promovarea, a făcut transferuri bune. Sper să o anihilăm şi să câştigăm, a punctat Alexandru Olteanu.

Ştim cât de importantă e confruntarea cu CSO Voluntari. Ne-am pregătit bine şi, cum jucăm acasă, având sprijinul publicului, sperăm la victorie. Suntem concentraţi, avem o şansă bună de a prinde turneul final, a arătat şi Jeremy Booth.   


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii