Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Victoria Cumpăna, eliminată din Cupa României de Farul Constanța. Vărul Simonei Halep a înscris de două ori (galerie foto + video)

ro

29 Aug, 2019 20:13 4680 Marime text
Stadionul din Complexul Sportiv „Centenar“ din Cumpăna găzduieşte în această seară meciul de fotbal dintre echipa locală, Victoria Cumpăna (Liga a 4-a) şi FC Farul Constanţa (Liga a 2-a), contând pentru etapa a treia naţională a Cupei României, ediţia 2019/2020.

Disputa e cea mai importantă din istoria echipei locale!

Dacă FC Farul a intrat în competiţie în această fază, Victoria Cumpăna (câştigătoarea etapei judeţene a Cupei României), formaţie care este antrenată de fostul jucător al „marinarilor“ Vasilică Cristocea şi de Petru Bratanovici, a trecut deja de două tururi din faza naţională, învingând Axiopolis Cernavodă (Liga a 3-a), scor 6-0 (3-0), şi Pescăruşul Sarichioi (Liga a 4-a tulceană), scor 3-0 (2-0).

Cristocea este antrenor-jucător la Victoria, formaţie pentru care evoluează şi un alt fost farist, Sorin Ţeican!

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor disputa prelungiri și, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.


UPDATE 7: Meciul s-a încheiat cu victoria FC Farul, scor 3-0. "Marinarii" merg astfel mai departe în Cupa României, în vreme ce Victorie Cumpăna se oprește în turul trei național, după un parcurs lăudabil însă, în care au adus la Cumpăna o echipă de Liga a 2-a.

UPDATE 6: În minutul 71, scorul a devenit 3-0 pentru Farul, după al doilea gol reușit de Dimciu Halep.

UPDATE 5: S-a încheiat prima repriză, scor 2-0 pentru Farul, care a condus clar ostilitățile. Chiar și asa, gazdele au avut și ele două ocazii.

UPDATE 4: FC Farul folosește o echipa cu multi tineri și jucători care au evoluat mai puțin în ultimul timp. Pe banca de rezerve se mai află Udeanu - C. Zamfir, Greu, Al. Stoica, I. Stoica si Nicola.

UPDATE 3: În minutul 15, Farul urca scorul la 2-0, grație golului lui Dimciu Halep, care este var cu Simona Halep.

UPDATE 2: Scorul a fost deschis rapid, în minutul 2, de către Farul, care a punctat prin Antoche. Victoria - Farul 0-1.

UPDATE 1: FC Farul (antrenor, Ianis Zicu) a jucat cu: C. Andrei (46 Udeanu) - R. Zamfir, Antoche (cpt.), Cană, Carabela, D. Toma, Doumbia (63 Al. Stoica), Băciuț, Hordouan, D. Halep, Bodea (56 C. Zamfir).

Victoria (antrenori, Vasilică Cristocea si Petru Bratanovici) a folosit jucătorii: Crantă - E. Năstase (cpt.), Aluaș, Țeican, Dragomir, Cristocea, Ivanov, I. Gheorghe (70 M. Cristea), Mazilu, Coman (62 Narzavan), Scarlat (56 Curte).

Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii