Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„M-am prezentat onorabil“ Culturistul veteran Vasile Şerban a ratat la mustaţă prezenţa între finaliştii Campionatului European (galerie foto)

ro

08 May, 2018 00:00 3585 Marime text
Celebrul culturist veteran din Năvodari Vasile Şerban a ratat la mustaţă calificarea în finala Campionatului European de seniori, senioare, juniori şi masters la culturism, culturism clasic, Mens Physique, Fitness, Body-Fitness, Bikini Fitness, Wellness Fitness, Womens Physique, perechi mixte şi culturism în scaun cu rotile, care s-a desfăşurat în Spania, la Santa Susanna.
 
Sportivul de 67 de ani (în foto, primul din dreapta, cel cu slip mov) a concurat la culturism masters +55 de ani, categoria de greutate +75 kg şi la final a ocupat locul şapte. În finală s-au calificat primii şase sportivi, deci Vasile Şerban a fost primul sub linie! Toţi cei şase finalişti au fost însă mult mai tineri ca sportivul năvodărean, având vârste cuprinse între 55 şi 61 de ani! Totodată, năvodăreanul a fost cel mai vârstnic dintre cei 12 culturişti care au concurat la categoria sa.
 
„A fost concurenţă mare. Eu sunt dezavantajat şi de vârstă, şi de greutate. Dar, după părerea mea (şi nu numai a mea), m-am prezentat onorabil. Asta este, războiul are multe lupte. Pierzi una, dar o poţi câştiga pe cealaltă. Peste două săptămâni, urmează Campionatul Balcanic, unde sper să iau medalie. Cât timp mă va ţine corpul, nu voi dezarma“, a declarat culturistul care se antrenează la Constanţa, fiind legitimat la Clubul Sportiv Power Gym Constanţa.
 
La Campionatul European din Spania au participat şi reprezentanţi ai CS Farul Constanţa, pregătiţi de Cristian Mihăilescu şi Florina Rovenţa: Remus Boroiu - a ocupat locul 9 la mens physique +1,82 m, Adrian Lungu - s-a clasat pe aceeaşi poziţie la bodybuilding clasic 1,75 m şi Diana Pivniceru - a concurat la bikini fitness 1,69 m.
 
Citeşte şi:
 
Incredibil cum arată la 67 de ani! Culturistul veteran Vasile Șerban vrea o medalie la Campionatul European de la Santa Susanna
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii