Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Juniorii II de la HC Dobrogea Sud Constanţa s-au calificat la turneul final al Campionatului Naţional

ro

12 Apr, 2019 00:00 2051 Marime text
Echipa de juniori II a HC Dobrogea Sud Constanţa (antrenor, Yuksel Osman) s-a calificat la turneul final al Campionatului Naţional, graţie unei evoluţii foarte bune în Grupa Valoare 2, pe care au încheiat-o cu şapte victorii şi numai trei înfrângeri.
În ultimul meci din grupă, echipa de pe litoral a fost învinsă pe teren propriu de CSM Bucureşti, scor 27-23 (12-13), dar HC Dobrogea Sud deja calificată încă înainte de acest meci. Formaţia constănţeeană s-a clasat în grupă pe locul secund, cu 21 de puncte, după CSM Bucureşt, cu 28 de puncte. În partida cu echip din capitală pentru HCD au jucat: Gabriel Preda, Mihai Conțolencu - Ionuț Stănescu 9 goluri, Adelin Mihăilă 5, Petre Mirea 3, Cristian Urdea 1, Mircea Ilie 1, Ionuț Nichifor 1, Mircea Chifor 1, Radu Picoiu 1, Andrei Coman 1, Cristian Ciameta, David Pavlov, Radu Oprea, Vlad Olaru şi Cătălin Itoafă.
 
„Pot spune că am avut o evoluție foarte bună, iar în ultimele etape efortul a fost unul substanțial pentru că am jucat patru meciuri în nouă zile. Au apărut și accidentările. Ne-am dorit o victorie și în ultima etapă, deși calificarea era deja realizată. Dacă aveam toată echipa sănătoasă, poate altul ar fi fost rezultatul, chiar dacă am întâlnit cea mai bună echipă din grupă. A fost un campionat greu, am pornit la drum cu o echipă construită din juniori de la CSS1 și Dobrogea Sud. Am dat tot ce am putut, ne vom bate pentru un loc cât mai bun la turneul final”, a declarat Yuksel Osman, pentru site-ul oficial al clubului.
 
„Vrem ca, în trei-patru ani, să facem o academie puternică. Obiectivul este să ne calificăm cu toate echipele la turneele finale. Prioritar, însă, este să instruim bine copiii și să creștem jucători de valoare pentru echipa mare. Dacă vom avea și rezultate, cu atât mai bine. Calificarea juniorilor II este un început”, a spus, pentru sursa citată, şi Aihan Omer, cel care coordonează grupele de copii și juniori ale Academiei HC Dobrogea Sud.
 
Sursa foto: HC Dobrogea Sud
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii