Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionel Melenco dă curs celei mai mari provocări din cariera sa de antrenor

ro

21 Jul, 2016 00:00 5159 Marime text


La 43 de ani, Ionel Melenco se pregătește pentru provocarea vieții. Antrenorul care, în sezonul trecut, a reușit să termine cu Academia Farul Under-19 pe locul trei în Liga Elitelor se va ocupa de acum înainte de cei mai mici fotbaliști din curtea Academiei Farul, cei născuţi în anul 2010, informează site-ul oficial al AF.

„E cea mai mare provocare din cariera mea de antrenor. Este însă ce mi-am dorit de mult”, a declarat Ionel Melenco, cel care a avut un mesaj şi pentru fosta sa grupă: „ Amintiri frumoase, copii buni și momente super. Rezultate foarte bune și șase jucători care au debutat la echipa de seniori. Din păcate, am ajuns la final. Să aveți succes și să fiți echilibrați! Multumesc”. Copiii de la 2010 vor avea programate trei antrenamente săptămânale, luni, miercuri și vineri, de la ora 19.00, pe terenul sintetic din Complexul Farul. „În primul rând, trebuie să îi facem să îndrăgească acest sport, apoi vom vedea care pot merge pe calea performanței și care nu”, a completat Ionel Melenco.


O altă grupă de copii de la Academia Farul, seria a doua de la 2004, condusă de Florin Bumb, se află până pe 23 iulie într-un cantonament la Moeciu de Jos, programul prevăzând şi trei meciuri amicale, cu Forex Brașov, CSM Codlea și Metalul Constanța. „Este un cantonament care se va dovedi cu siguranță foarte util la debutul campionatului”, a declarat Florin Bumb. La Moeciu de Jos va merge în cantonament în această vară și Academia Farul 2002.

Sursa foto: Academia Farul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii