Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:45 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment SSC Farul a învins cu 9-1 FC Farul într-un amical. Momodou, cu poftă de gol (galerie foto + video)

ro

03 Oct, 2018 13:11 1853 Marime text
Echipa de Liga a 2-a SSC Farul Constanța a susținut astăzi un meci amical, întâlnind pe terenul ITC din Constanța formația satelit, FC Farul, din Liga a 4-a.

SSC Farul s-a impus cu 9-1 (3-1), cinci dintre golurile învingătorilor fiind marcate de Momodou. 

Au punctat Momodou (5), Păun (2), Mbaka, Twumasi, respectiv D. Zaharia, care a înscris la 2-0 pentru SSC Farul.

SSC Farul (antrenori, Petre Grigoraș și Marian Dinu) a jucat în prima repriză cu: Raclău - Țăranu, E. Prenci, Prodan, Licu - Robu, Frîncu - Petrescu, Mbaka, Niță - G. Păun. După pauză, echipa a fost: M. Popa - Sabangeanu, Twumasi, Roumadi, C. Zanfir - Doumbia, Apostolache, Dumitrașcu - Al. Grigoraș, Moise, Momodou.

Ion Constantinescu, Georges Mihai și Laurențiu Gheorghe, antrenorii de la FC Farul, au început meciul cu: Olah - Zamfir, Zimceac, Petrache, Ștefancu - Carabaș, Pâslaru - A. Cristea, Lazăr, Codescu - D. Zaharia. Formulă din partea secundă a fost: Dumitrache - Ostachi, Ţapioneac, Marzavan, Baloș - M. Zaharia, Rotaru - Boicu, Bleau, Ivanovici - Lazăr. Au mai jucat Bălan, Iordan, Vlad și Brânzan.

Nu m-a interesat nimic acum de la echipa de Liga a 4-a, am vrut să urmăresc într-un meci, fie el şi amical, câtiva dintre jucătorii de la SSC Farul pe care nu am avut timp să-i văd. Voiam să văd cum se comportă într-un meci, pentru că una e antrenamentul şi alta jocul. Pe unii nu i-am folosit absolut deloc, unii nu erau legitimaţi. Era normal să văd dacă mai merită să rămână până în iarnă sau poate mai mult ori nu. Dar această decizie nu o voi lua astăzi. Pentru unii sau alţii mi-am făcut o primă impresie, dar nu pot spune că e una generală, văzând o repriză cu o echipă de Liga a 4-a. Cei tineri, de la Liga a 4-a, să se concentreze pe campionatul lor, să reuşească cât mai multe victorii şi bineînţeles, aşa cum am mai luat şi alţi jucători de la ei, oricine va avea o evoluţie constant bună, atunci când se va putea, întrucât perioada de transferări s-a încheiat, va face pasul la echipa mare. Mingea e la ei în teren, n-au decât să demonstreze şi vom vedea, a declarat Petre Grigoraş.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii