Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud, lider în Liga Naţională Branislav Angelovski - „Am arătat că suntem o echipă care se poate gândi la lucruri mari“

ro

21 Feb, 2019 00:00 1886 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a spart gheaţa şi a câştigat pentru prima dată la Timişoara, în fieful Politehnicii, scor 30-27 (12-15), în etapa a 19-a a Ligii Naţionale.
 
Graţie acestei victorii, formaţia de pe litoral se menţine pe primul loc în clasament, iar team managerul HC Dobrogea Sud, Branislav Angelovski, a remarcat că jucătorii echipei constănţene au avut puterea de a trece peste momentul dificil din prima repriză, când gazdele au condus şi cu patru goluri (15-11). „În momentele cele mai grele, băieţii au găsit energie şi au jucat cu capul ca să câştige meciul. Am arătat că suntem o echipă care se poate gândi la lucruri mari. Mitrevski şi Iancu fac un cuplu foarte bun în poartă. Kevic a jucat încă o dată foarte bine. Pe inter dreapta, indiferent că e Crnoglavac sau Malinovic, suntem puternici. La fel, pivoţii. Aripile tinere, Csog şi Nistor, au luat ştafeta de la Buricea şi Toma după pauză. Suntem mulţumiţi de toţi băieţii, de staff, echipa a câştigat meciul pe un teren greu, după o deplasare obositoare. Nu a fost uşor după meciul cu Porto, eram jos şi fizic şi psihic. Am fost jucător şi ştiu ce înseamnă să te aduni după ce pierzi acasă“, a spus Angelovski, pentru site-ul oficial al clubului.
 

Vor să meargă la Porto cu şase puncte

 
În următoarea partidă, HC Dobrogea Sud va întâlni echipa spaniolă Liberbank Cuenca, în etapa a treia a grupei C din Cupa EHF. Partida se va juca la Constanţa, luni, 26 februarie, de la ora 19.00. După două etape, Cuenca se află pe locul trei în clasament, în vreme ce HC Dobrogea Sud, care a pierdut ambele partide, e a patra. „Nu suntem mulţumiţi doar că am ajuns în grupe, vrem să arătăm mai mult. Sincer, Porto a arătat că este peste noi la momentul ăsta. Noi trebuie să câştigăm meciurile următoare şi să terminăm pe locul 2, să ne calificăm mai departe. O luăm pas cu pas, cu Cuenca acasă, la ei şi cu Holstebro la noi. Să încercăm să mergem cu 6 puncte la Porto, în ultima etapă din grupă. Ne gândim la următorul meci, de luni, şi facem apel la constănţeni să vină să ne dea aripi să câştigăm primul meci în grupele Cupei EHF”, a mai declarat Branko Angelovski, potrivit sursei citate.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud - Daniel Ivan)
 
Citeşte şi:
 
Când se joacă partida HC Dobrogea Sud - Liberbank Cuenca, din grupa C a Cupei EHF
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii