Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud joacă astăzi cu Minaur Baia Mare la Constanța

ro

12 Dec, 2019 09:31 1559 Marime text
Sala Sporturilor din Constanța găzduiește astăzi, de la ora 18.25 (în direct la TVR1), meciul din etapa a 14-a (prima a returului) din Liga Națională de handbal masculin, dintre HC Dobrogea Sud și Minaur Baia Mare.

În clasament, echipa gazdă se află pe locul șase, cu 20 de puncte, în vreme ce Minaur ocupă poziția a treia, cu 25 de puncte.
 

Prima etapă din returul Ligii Zimbrilor este și ultima din acest an. Jucăm acasă, cu Minaur Baia Mare, de la ora 18.25, și mizăm pe cât mai mulți suporteri în tribune. Neînvinsă din octombrie, echipa noastră abordează cu încredere meciul și își dorește revanșa pentru înfrângerea din tur, se arată pe site-ul oficial al clubului constănțean.

Este un meci foarte important, vrem să terminăm sezonul cum trebuie. Cu o victorie ar fi aproape perfect, pentru că în 8 etape am obține 20 de puncte. Ei vin fără cel mai bun jucător al lor, Csepreghi, și cu puțină pregătire, pentru că au jucat la București cu CSM și acasă cu Bacăul, în Cupa României. Dar nu va fi deloc ușor. Trebuie să jucăm bine în apărare și pe faza a doua ca să câștigăm. Este ultimul meci din an, ne mai vedem la sală abia în februarie. La cum au jucat băieții în toamna asta, merită un suport mare din partea fanilor, a precizat antrenorul principal al HC Dobrogea Sud, Djordje Cirkovic, potrivit sursei citate.


Dacă Minaur a fost eliminată din Cupa României în optimi de CSM Bacău, scor 27-25, HCD continuă în competiție, iar sâmbătă, de la ora 17.00, întâlnește în deplasare CSM Alexandria în sferturi.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii