Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța, încă o victorie în Liga Zimbrilor

ro

07 Oct, 2020 21:23 2977 Marime text
  • Echipa de pe litoral a învins Dunărea Călărași cu 29-21.

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a câștigat un nou meci în Liga Zimbrilor, în această seară, în turneul 2 de la Sfântu Gheorghe.

Formația de pe litoral a învins cu 29-21 (12-7) Dunărea Călărași, în etapa a șasea a campionatului, iar ”delfinii” au numai victorii până acum, cinci pe teren, iar în disputa cu CSM Focșani succesul va veni la masa verde, cu 10-0, după ce echipa din Focșani a fost exclusă de la turneul 2.

Sunt mulțumit de joc și de rezultat. Mă bucur că am folosit toți cei 16 jucători. Nu avem timp să ne bucurăm, mâine vine etapa a șaptea, a declarat la finalul meciului cu Dunărea Călărași Djordje Cirkovic, antrenorul principal al HC Dobrogea Sud.

A fost un meci greu, dar ne-am pregătit mult pentru asta și rezultatul s-a văzut pe tabelă. Pauza de luni și marti cred că ne va ajuta și în meciul de mâine cu Baia Mare, a spus și handbalistul Gabriel Ilie.


HCDS va juca următoarele meciuri joi, cu Minaur Baia Mare (ora 18.25, TVR1), sâmbătă, cu Poli Timișoara (11.00, TVR2) și duminică, în ultima zi a turneului, cu Steaua (16.30, TVR1).

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii