Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa debutează astăzi în play-off. Meciuri contra campioanei Dinamo

ro

16 Apr, 2018 00:00 1558 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud debutează astăzi în prima fază a turneului play-off din Liga Naţională, în care se confruntă cu Dinamo Bucureşti, campioana en-titre. La finele sezonului regulat, HC Dobrogea Sud s-a clasat pe locul şase, cu 49 de puncte, în vreme ce Dinamo a fost a treia, cu 56 de puncte.
 
Confruntarea din play-off se va juca după sistemul cel mai bun din trei partide, iar din pricina clasării inferioare, HC Dobrogea Sud va disputa un singur meci pe teren propriu. Prima confruntare e luni, 16 aprilie, de la ora 20.00, la Bucureşti, în sala Dinamo, în direct la Digi Sport şi Telekom Sport. Meciul al doilea a fost programat joi, 19 aprilie, de la ora 19.00, la Constanţa, iar dacă va fi nevoie de partidă decisivă, aceasta se va disputa duminică, 29 aprilie, în capitală. Celelalte meciuri din play-off (faza întâi) sunt: Steaua Bucureşti - Minaur Baia Mare, Potaissa Turda - Dunărea Călăraşi şi CSM Bucureşti - Poli Timişoara.
 

Victorie în deplasare pentru CS Medgidia

 
Ieri, reprezentantele judeţului Constanţa în seria A din Divizia A la handbal masculin, CS Medgidia şi HC Dobrogea Sud II, au jucat în etapa a 14-a. Meciurile au fost: HC Dobrogea Sud II - HC Buzău 2012 (vicelidera) 25-28 (13-15); CSU Târgovişte (penultima clasată) - CS Medgidia 18-39 (7-19). În clasament, CS Medgidia se află pe locul patru, cu 26 de puncte, iar HC Dobrogea Sud ocupă poziţia a cincea, cu 22 de puncte. În etapa viitoare, echipa din Constanţa joacă în deplasare cu CSU Târgovişte, iar CS Medgidia întâlneşte în propriul fief CSU CNOT Braşov (locul 7, cu 15 puncte).
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii