Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud a făcut anunțul Eveniment important pentru handbaliștii Ionuț Stănescu și Branko Angelovski

ro

01 Jun, 2017 08:27 2240 Marime text
Echipa constănțeană de handbal HC Dobrogea Sud a pierdut la limită, scor 30-31 (15-14), primul meciul din finala mică a Ligii Națională, jucat în deplasare cu Potaissa Turda. A doua partidă a fost programată duminică, 4 iunie, de la ora 16.00, în Sala Sporturilor din Constanța, iar dacă scorul va deveni 1-1, se va disputa și partida decisivă, pe 8 iunie, la Turda. 
 
HC Dobrogea Sud a anunțat că la întâlnirea de pe 4 iunie va marca retragerea din activitatea competițională a doi dintre handbaliștii constănțeni, Ionuț Stănescu și Branko Angelovski. 
 
„Vă așteptăm cu mari emoții, duminică, 04 iunie 2017, la ora 16:00, la un extraordinar eveniment handbalistic. Vom disputa meciul 2 Play Off, faza 3, în compania echipei Potaissa Turda, eveniment sportiv care va fi cu atât mai deosebit cu cât vom sărbători cu multă bucurie și emoție retragerea din viața handbalistică a minunaților sportivi Ionuț Rudi Stănescu și Branko Angelovski. 
 
Va fi o zi de mare sărbătoare din toate punctele de vedere și din acest motiv, toți constănțenii, dragii noștri suporteri, colaboratori și iubitori ai handbalului sunt invitați alături de noi să îl felicităm așa cum se cuvine pe Rudi Srănescu pentru întreaga sa activitate sportivă dedicată handbalului local și național. Haideți alături de noi, ca o mare familie a handbalului românesc și, împreună, să celebrăm un moment extrem de important în viața celor doi sportivi. Vă așteptăm cu numeroase surprize și multă recunoștință că ne veți fi alături!“, este mesajul HC Dobrogea Sud.  

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii