Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:39 08 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbalist suspect de Covid-19. Meciul HC Dobrogea Sud Constanța - CSM Focșani, amânat

ro

06 Oct, 2020 07:21 2379 Marime text
  • Dacă echipa din Focșani nu va avea niciun caz confirmat, meciul se va juca marți, 6 octombrie.

Partida de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanța - CSM Focșani, din etapa a cincea a Ligii Naționale (de la turneul de la Sfântu Gheorghe) a fost amânat, după ce un jucător al formației din județul Vrancea este suspect de infectarea cu Covid-19.

Unul dintre jucatorii echipei adverse este suspect de Covid si echipa trebuie sa se supuna protocolului. Federaţia a decis ca vrâncenii să se testeze, iar dacă rezultatele vor fi negative meciul va fi reprogramat. Daca echipa din Focsani nu va avea niciun caz confirmat, meciul se va juca marti. Daca exista vreun jucator pozitiv, este posibil ca meciul sa fie castigat de echipa noastră cu 10-0. Le uram multa sanatate tururor jucatorilor suspecti sau confirmati cu coronavirus!, este mesajul HCDS.


Pentru echipa constănțeană urmează apoi la Sfântu Gheorghe confruntările cu Călărași (miercuri, 7 octombrie, de la ora 19.15), Baia Mare (joi, 8 octombrie, de la ora 18.25, în direct la TVR1), Timișoara (sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 11.00, TVR2) și Steaua (duminică, 11 octombrie, de la ora 16.30, TVR1).

UPDATE:

În ședința Comisiei Centrale de Disciplină a Federației Române de Handbal s-a decis, în legătură cu situația de la CSM Focșani:

- Sanctionarea clubului CSM Focsani 2007 cu penalitate 20.000 lei, conform art 3.1 din Protocolul medical de organizare si desfasurare a competitiilor de handbal, (PMODCH), data de achitare 05.11.2020, pentru nerespectarea obligatiei de  informare imediată a F.R.H., asupra unui caz suspect sau și pozitiv la Covid-19, pe perioada desfășurării antrenamentelor pe plan local.

- Sanctionarea clubuui CSM Focsani 2007 cu excludere din turneu, pierderea meciurilor ramase  de disputat cu 10-0, si penalitate pecuniara de  20.000 lei, data de achitare 05.11.2020, conform art 3.2 din PMODCH, pentru depistarea a mai mult de 3 jucatori testați RT-PCR cu rezultat pozitiv, în timpul desfășurării turneului.

Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea hotărârii Comisiei de Disciplină (conform Regulamentului Disciplinar Art. 13.5). Acestea vor intra în posesia motivării hotărârii Comisiei de Disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare și dovada plății motivării hotărârii.

Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4.

Ti-a placut articolul?

Comentarii