Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Golgeterii Ligii a 2-a se ciocnesc în Sãgeata - CS Otopeni

ro

24 Oct, 2012 03:17 1740 Marime text

sageata.jpgDivizionara secundã Sãgeata Nãvodari nu îi va putea folosi la meciul de astãzi, de pe teren propriu, cu CS Otopeni, pe mijlocaşul ivorian Diaby (suspendat) şi pe fundaşul Bold, accidentat. Meciul se joacã de la ora 15.00.

Confruntarea va fi şi un duel al golgeterilor seriei întâi, Dorel Zaharia (Sãgeata) şi Clement Pãlimaru (CS Otopeni), fiecare cu câte cinci reuşite. „Pentru noi, importante sunt cele trei puncte, iar dacã voi şi marca, satisfacţia va fi cu atât mai mare. Otopeni ne poate pune probleme, dar nu trebuie sã mai scãpãm victoria printre degete, cum s-a întâmplat cu Unirea Slobozia“, a declarat Dorel Zaharia, care este şi antrenor secund la Sãgeata.

Mijlocaşul la închidere al formaţiei nãvodãrene, Valentin Apostol, a spus: „Ne dorim victoria, pentru a rãmâne în partea superioarã a clasamentului. Ne luptãm pentru locul al doilea, întrucât Sportul Studenţesc s-a distanţat. Cele douã sãptãmâni în care nu am jucat ne-au cam scos din ritm, dar vrem sã legãm trei victorii, începând din aceastã etapã“.
În clasament, Sãgeata se aflã pe locul cinci, cu 11 puncte, iar CS Otopeni e pe patru, cu 14 puncte.

Sursa foto: sport.Rol.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii