Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 30 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi - „Sunt toate premisele pentru un meci extraordinar“ CSU Craiova - FC Viitorul, luptă crâncenă pentru locul trei în Liga 1

ro

26 Apr, 2018 00:00 1679 Marime text
După înfrângerea CSU Craiova în meciul din deplasare cu Astra Giurgiu, FC Viitorul se află acum la patru puncte de locul trei, ocupat de echipa din Bănie, iar speranţele echipei lui Hagi de a se clasa la final pe ultima poziţie a podiumului au renăscut.
 
FC Viitorul se află pe locul patru, iar sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 20.45, în etapa a şaptea a turneului play-off al Ligii 1, joacă tocmai în fieful CSU Craiova! Un meci extraordinar, care pe care! „Va fi o partidă frumoasă, de văzut. Se vor înfrunta două echipe ofensive, tinere, şi doi antrenori cărora le place să joace pe atac, iar atmosfera va fi deosebită. Ambele echipe vor juca să câştige. Ultimul rezultat al Craiovei ne dă o speranţă, o şansă la locul trei. Craiova arată bine în teren şi nu trebuie să-i dai spaţiu să controleze jocul. Sunt toate premisele pentru a ieşi un meci extraordinar. N-a câştigat nimeni până acum pe noul «Ion Oblemenco». Un argument în plus ca să jucăm cu mare ambiţie. Noi i-am pus în dificultate destul de serios în ultimul meci de la Craiova, am condus la pauză, dar repriza a doua am greşit-o total. Sperăm ca acum să jucăm bine 90 de minute. Va fi greu să ocupăm locul trei, dar jucăm“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 

„Suntem încrezători şi mergem să câştigăm“

 
„Ştim că ne aşteaptă un meci greu la Craiova. Gazdele au echipă bună şi un public minunat, care împinge formaţia de la spate. Suntem însă încrezători şi mergem să câştigăm. Locul trei este unul dintre obiectele noastre, întrucât ne dorim să mergem în Europa. Chiar dacă mai au şi meciul de Cupă, cred că adversarii noştri vor fi montaţi şi vor da 100%. Sunt la dispoziţia antrenorului şi joc orice post vrea dânsul. Sper să evoluez din ce în ce mai bine ca fundaş dreapta. Nu simt o presiune deosebită când joc la Craiova“, a spus apărătorul Sebastian Mladen.
 

Vor să le ia locul

 
Mijlocaşul Tudor Băluţă a spus: „Nu e un meci special pentru mine. E plăcut să mă întorc acasă şi să joc, pe acel stadion frumos, dar eu mă gândesc cum să-mi ajut echipa şi să obţinem un rezultat bun. Suntem pregătiţi să facem un meci deosebit. Pe parcursul sezonului, Craiova a arătat că e o echipă foarte bine organizată. Au jucători de calitate, mai ales în atac, şi un joc bun de posesie. Îşi merită locul din clasament, dar sperăm să trecem noi în locul lor. Nu ştiu dacă se vor marca multe goluri, însă va fi un meci frumos, cu siguranţă“.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii