Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Vişan, preşedintele Federaţiei Române de Volei „M-am obişnuit cu domnul Strutinsky, dânsul acuză pe toată lumea"

ro

08 Jul, 2011 00:00 2791 Marime text
cap_3.jpgÎntr-un articol apărut în cotidianul Telegraf, preşedintele Club Volei Municipal Tomis, Sorin Strutinsky, îl acuză pe şeful Federaţiei Române de Volei (FRVolei), Gheorghe Vişan, de faptul că „face singur tot ce vrea acolo".

Strutinsky este nemulţumit de faptul că preşedintele FRVolei a oferit drepturile TV pentru transmisia turneului internaţional CEV Satellite Constanţa postului Digi Sport, după ce, anul trecut, competiţia a fost televizată de TV Neptun. În replică, Gheorghe Vişan a precizat că noul contract pentru drepturile de televizare ale competiţiilor de volei a fost semnat în aceleaşi condiţii cum a fost semnat şi cel cu TV Neptun. „Domnul Strutinsky se pare că nu prea ştie statutul Federaţiei. Contractul cu noul post de televiziune a fost semnat în luna septembrie a anului trecut, aşa cum a fost semnat şi cu TV Neptun, pe o perioadă de doi ani. Acest lucru îl ştia şi dumnealui. Contractul a fost aprobat de Viorel Manole (n.r. secretarul general al Federaţiei) şi toţi preşedinţii cluburilor din prima divizie, în afara domnului Strutinsky, care nu a fost de acord. Deci nu am făcut acest lucru de capul meu. Oricum, eu m-am obişnuit cu domnul Strutinsky, dânsul acuză pe toată lumea", a declarat Gheorghe Vişan. Postul Digi Sport a fost cel care a transmis, sezonul trecut, meciurile din cadrul Diviziei A1 la volei, suma totală distribuită de Federaţie cluburilor la finalul campionatului, conform contractului cu postul de televiziune, ridicându-se la 25.000 de euro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii