Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Buricea şi Marius Stavrositu, adversari în premieră ca antrenori. HC Dobrogea Sud a învins Universitatea Cluj

ro

25 Nov, 2021 19:48 2744 Marime text
  • Formaţia de pe litoral se află pe locul doi în clasament, cu 31 de puncte, având zece victorii, un egal şi o înfrângere în 12 partide.
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa (antrenor, George Buricea) a disputat astăzi meciul din etapa a 12-a a Ligii Naţionale, întâlnind în deplasare Universitatea Cluj (antrenor, Marius Stavrositu).

Confruntarea s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 31-27 (15-15), „delfinii“ realizând cu acest prilej a zecea victorie stagională în 12 partide jucate.

Echipa noastră a început mai bine jocul și s-a instalat la conducere, dar de la 7-3, în minutul 10, i-a permis formației gazdă să reducă din difetență și chiar să egaleze, 10-10, în minutul 20. După 15-15 la pauză, cele două echipe au mers cap la cap, însă valoarea băieților noștri a făcut în cele din urmă diferența. Duel inedit pe băncile tehnice. Foștii coechipieri de la HCM Constanța, George Buricea și Marius Stavrositu, sunt acum antrenorii celor două echipe și adversari în premieră din această postură, se arată pe site-ul oficial al HCDS.


Echipa de pe litoral se află pe locul doi în clasament, cu 31 de puncte, având zece victorii, un egal şi o înfrângere în 12 partide.

În etapa viitoare, ultima a turului, formaţia constănţeană va juca pe teren propriu cu Politehnica Timişoara, duminică, 28 noiembrie, de la ora 18.00.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii