Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gavra, decisiv pentru naţionala U18

ro

20 Aug, 2011 02:03 2140 Marime text
academiahagi.jpgNaţionala U18 a României a disputat, în această săptămână, un meci amical, la Kiev, în compania selecţionatei Ucrainei.

Pentru această confruntare, selecţionerul Ovidiu Stângă a apelat la serviciile a doi jucători ai Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, Alexandru Buzbuchi şi Cristian Gavra, potrivit site-ului oficial al grupării constănţene. Ambii au contribuit din plin la victoria „tricolorilor", cu 3-1. În prima repriză, la scorul de 0-0, Buzbuchi şi-a salvat echipa, intervenind excelent în situaţie de unu la unu cu un jucător al gazdelor. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, 0-0, iar din minutul 50, Ovidiu Stângă l-a introdus pe teren pe Gavra. Atacantul, care a evoluat în această vară şi pentru naţionala U19 la turneul final al Campionatului European, a reuşit să puncteze în două rânduri, înscriind primul şi al treilea gol al României. „A fost un test util în perspectiva primului tur de calificare la Campionatul European. Am intrat în teren în repriza secundă şi mă bucur că am contribuit la victoria cu 3-1 prin cele două goluri înscrise", a declarat Cristian Gavra, pentru www.academiahagi.ro.

Echipa naţională U18 se pregăteşte pentru primul tur de calificare la Campionatul European Under 19, ediţia 2011-2012. Adversare îi vor fi naţionalele Suediei (ţara gazdă a mini-turneului), Italiei şi Azerbaijanului. Primele două echipe şi cea mai bună dintre echipele de pe locul 3 din cele 12 grupe se vor califica în Turul de Elită, unde Anglia, Franţa şi Spania sunt deja calificate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii